Perencanaan pajak mangrupikeun prakték struktural fiskal optimal tina korporasi dina tetep ngajaga tingkat pajeg anu efektif salaku low. Sanaos sacara umum dianggap henteu dipikahoyong, perencanaan pajak henteu haram. Perencanaan pajak tiasa aya kusabab bédana dina panerapan nasional sareng internasional, béda dina perjangjian pajeg anu disimpulkeun sareng kusabab cara aturan ieu nyumput atanapi tumpang tindih.

PERANCARAAN ANTARABANGSA & NATIONAL
kontak LAW & MORE

Perencanaan Pajak Internasional & Nasional

Perencanaan pajak mangrupikeun prakték struktural fiskal optimal tina korporasi dina tetep ngajaga tingkat pajeg anu efektif salaku low. Sanaos sacara umum dianggap henteu dipikahoyong, perencanaan pajak henteu haram. Perencanaan pajak tiasa aya kusabab bédana dina panerapan nasional sareng internasional, béda dina perjangjian pajeg anu disimpulkeun sareng kusabab cara aturan ieu nyumput atanapi tumpang tindih.

nu Law & More prakték pajak ngurus masalah Belanda sareng internasional.

Gotong royong sareng mitra pajak kami kami nyayogikeun naséhat pajeg sareng rencana perencanaan pikeun jalma bersih tinggi sareng kulawargana, anu aya dina perpajakan Walanda. Profesional urang ngagaduhan masalah urusan pajak pikeun sababaraha bisnis kulawarga Walanda sareng internasional kalayan operasi internasional. Kami ogé ngagambarkeun klien Walanda sareng internasional dina kontroversial pajeg internasional sareng sering ngalaksanakeun prosedur litigasi pajak ngalawan otoritas pajak Walanda.

Law & More ogé ngabantosan dina sagala rupa rencana perencanaan usaha ngeunaan perencanaan usaha pikeun klien swasta sareng perusahaan. Kami ahli khusus dina nyiptakeun sareng ngalaksanakeun téknik (sah) anu paling anyar dina perencanaan multi-yurisdiksi pikeun ngahontal struktur anu efektif pikeun klien kami tetep patuh pajak sareng ngawujudkeun efisiensi pajeg.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng taun pangalaman, klien kami tiasa ngandelkeun ngadukung sah pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl