RENCANA CUKAI INTERNASIONAL & NASIONAL
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

Perencanaan Pajeg Internasional & Nasional

Perencanaan pajak mangrupikeun prakték struktural fiskal optimal tina korporasi dina tetep ngajaga tingkat pajeg anu efektif salaku low. Sanaos sacara umum dianggap henteu dipikahoyong, perencanaan pajak henteu haram. Perencanaan pajak tiasa aya kusabab bédana dina panerapan nasional sareng internasional, béda dina perjangjian pajeg anu disimpulkeun sareng kusabab cara aturan ieu nyumput atanapi tumpang tindih.

nu Law & More prakték pajak ngurus masalah Belanda sareng internasional.

Gotong royong sareng mitra pajak kami kami nyayogikeun naséhat pajeg sareng rencana perencanaan pikeun jalma bersih tinggi sareng kulawargana, anu aya dina perpajakan Walanda. Profesional urang ngagaduhan masalah urusan pajak pikeun sababaraha bisnis kulawarga Walanda sareng internasional kalayan operasi internasional. Kami ogé ngagambarkeun klien Walanda sareng internasional dina kontroversial pajeg internasional sareng sering ngalaksanakeun prosedur litigasi pajak ngalawan otoritas pajak Walanda.

Law & More ogé ngabantosan dina sagala rupa rencana perencanaan usaha ngeunaan perencanaan usaha pikeun klien swasta sareng perusahaan. Kami ahli khusus dina nyiptakeun sareng ngalaksanakeun téknik (sah) anu paling anyar dina perencanaan multi-yurisdiksi pikeun ngahontal struktur anu efektif pikeun klien kami tetep patuh pajak sareng ngawujudkeun efisiensi pajeg.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

MITRA / ADVOCATE

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam

Pengacara perusahaan

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng taun pangalaman, klien kami tiasa ngandelkeun ngadukung sah pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

[show-testimonials orderby = 'menu_order' order = 'DESC' limit = '1′ pagination = 'on' layout = 'grid' options = 'téma: euweuh, info-posisi: info-handap, téks-alignment: puseur, kolom: 1, saringan: euweuh, rating: on, eusi cutatan: pondok, charlimitextra: (...), tampilan-gambar: on, gambar-ukuran: ttshowcase_small, gambar-bentuk: bunderan, gambar-efek: euweuh, gambar- link: on']

Pengacara Pajak kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More Photo

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More