BUTUH ACARA Internasional?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Internasional
/

Pengacara Internasional

Ngalakonan usaha hartosna nyebrang wates. Kumaha upami timbul sengketa? Pengadilan mana anu kompeten pikeun mutuskeun pasualan? Hukum mana anu berlaku pikeun pasualan?

Kadang-kadang, kacindekan éta yén pangadilan Walanda kedah ngalamar hukum internasional atanapi sabalikna. Pikeun nyegah kaayaan ieu, urang ngabantosan para nasabah Walanda sareng internasional dina badami sareng nyusun perjangjian supados écés anu prosedur anu kedah dituturkeun nalika aya masalah sengketa.

Kami sering ngalaman dina cara ngagugat hukum Walanda sareng internasional, cara ngagawe arbitrase sareng résolusi. Dina hal kasus lumangsung di nagara-nagara sanés tibatan Walanda, urang ngerjakeun kerjasama sareng pengacara anu amanah, mastikeun yén kapentingan klien urang leres dilindungan.

Pangacara bisnis kulawarga urang siap pikeun anjeun

Unggal perusahaan unik. Ku alatan éta, anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun perusahaan anjeun.

Upami éta dugi ka éta, kami ogé tiasa ngagugat anjeun. Kontak kami pikeun kaayaan.

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Ahli hukum internasional kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Subsidi

Bantuan pemberian subsidi hartosna anjeun ngagaduhan hak pikeun kauangan sumberdaya ti badan administratif pikeun tujuan pembiayaan kagiatan anu tangtu. Pemberian subsidi sok gaduh dasar anu sah. Salian nyetél aturan, subsidi ogé alat anu dianggo pamaréntah. Ku cara kieu, pamaréntah ngarangkeun kalakuan anu dipikahoyong. Subsidi sering kaayaan kana kaayaan. Kaayaan ieu tiasa dipariksa ku pamaréntah pikeun ningali upami aranjeunna nuju dicumponan.

Seueur organisasi gumantung kana subsidi. Nanging dina praktékna sering kajadian yén subsidi ditarik ku pamaréntah. Anjeun tiasa mikiran kaayaan Pamarentah anu motong deui. Perlindungan hukum ogé sayogi ngalawan kaputusan panyabutan. Ku ngabantosan ditarikna dana, anjeun tiasa, dina sababaraha kasus, mastikeun yén hak anjeun ka subsidi diropéa. Naha anjeun ragu lamun subsidi anjeun ditarik hukum sacara sah atanapi naha anjeun gaduh patarosan sanés ngeunaan subsidi pamaréntahan? Teras gratis pikeun ngahubungi ahli hukum administratif Law & More. Kami bakal resep mamatahan anjeun dina patarosan ngeunaan subsidi pamaréntah.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.