Kami sering ngalaman dina cara ngagugat hukum Walanda sareng internasional, cara ngagawe arbitrase sareng résolusi. Dina hal kasus lumangsung di nagara-nagara sanés tibatan Walanda, urang ngerjakeun kerjasama sareng pengacara anu amanah, mastikeun yén kapentingan klien urang leres dilindungan.

LITIGATION INTERNATIONAL
kontak LAW & MORE

Litigasi Internasional

Ngalakonan usaha hartosna nyebrang wates. Kumaha upami timbul sengketa? Pengadilan mana anu kompeten pikeun mutuskeun pasualan? Hukum mana anu berlaku pikeun pasualan?

Kadang-kadang, kacindekan éta yén pangadilan Walanda kedah ngalamar hukum internasional atanapi sabalikna. Pikeun nyegah kaayaan ieu, urang ngabantosan para nasabah Walanda sareng internasional dina badami sareng nyusun perjangjian supados écés anu prosedur anu kedah dituturkeun nalika aya masalah sengketa.

Kami sering ngalaman dina cara ngagugat hukum Walanda sareng internasional, cara ngagawe arbitrase sareng résolusi. Dina hal kasus lumangsung di nagara-nagara sanés tibatan Walanda, urang ngerjakeun kerjasama sareng pengacara anu amanah, mastikeun yén kapentingan klien urang leres dilindungan.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

Jasa tina Law & More

Hukum Perusahaan

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Béja ti standar

Pengacara interim

Peryogi pengacara samentawis? Nyayogkeun dukungan hukum anu cekap pikeun Law & More

nyarankeun

Hukum imigrasi

Urang nganyahokeun urusan-masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal, nundung sareng alien

Perjangjian pemegang saham

hukum bisnis

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl