Jade Vaneerdewegh

jade

Jade mangrupikeun pengacara anu didorong sareng dédikasi kalayan gairah pikeun hukum sareng ngahontal hasil anu pangsaéna. Anjeunna ngadeukeutan masalah hukum anu rumit sacara jelas sareng efektif, kalayan dalil hukum anu kuat. Jade meunteun nganalisa anu lengkep sareng ngagali langkung jero kana fakta sareng undang-undang pikeun ngembangkeun laporan sareng saran anu tepat, tujuanana pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna pikeun kasus anjeun. Anjeunna aub sareng ramah, ngadangukeun masalah sareng tujuan anjeun, sareng ngembangkeun strategi anu pas. Di Law & More, Jade utamina damel di bidang hukum pidana, hukum kulawarga, sareng hukum perdata.

Dina waktos luangna, Jade resep balanja, tuang, nyéépkeun waktos sareng réréncangan sareng kulawarga, sareng angkat ka tempat énggal.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Gambar Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Pengacara-hukum
Pengacara-hukum
Pengacara-hukum
Pangacara Hukum
Law & More