Law & More teguh hukum undang-undang Walanda anu dinamis sareng karakter internasional, khusus dina sagala rupa daérah hukum Walanda. Kami nyarios basa Walanda, Inggris, Perancis, Jerman, Turki, Rusia sareng Ukrania. Sungut urang nawiskeun jasa dina sajumlah daérah hukum pikeun perusahaan, pamaréntah, lembaga sareng individu. Klién kami asalna ti Walanda sareng luar negeri. Urang dipikanyaho pikeun komitmen urang, diaksés, disetir, euweuh jalan anu poyok.

ADVIES ATAWA PROSEDUR?

milih LAW & MORE ahli hukum

Béda deui. Fokus kana customer.

Law & More tiasa dianggo gancang, éfisién sareng berorientasi hasilna.

JURISDI TAMPILAN GAMPANG

hukum perusahaan

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku sabab éta, anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun

Perjangjian gawé bareng

Perjangjian gawé bareng

Naha anjeun badé narik kasepakatan gawé bareng? Law & More ngabantosan anjeun

Hak inteléktual

Hukum harta intelektual

Naha anjeun badé ngajamin hak pikeun cipta intelektual anjeun atanapi nyandak tindakan ngalawan ngalanggar hak anjeun? Kami di palayanan anjeun

Gambar Emmisierechten / emmisiehandel

Hukum énergi

Duanana hukum Walanda sareng Éropa dilarapkeun kana hukum énergi. Hayu urang ngawartosan sareng mamatahan anjeun

Gambar Verblijfsvergunningen

Hukum imigrasi

Urang nganyahokeun urusan-masalah anu aya kaitanana, tempat tinggal, nundung sareng alien

Béja ti standar

Pengacara interim

Peryogi pengacara samentawis? Nyayogkeun dukungan hukum anu cekap pikeun Law & More

Hubungan Law & More gambaran

Hutang Kumpulkeun

Naha anjeun kaayaan palanggan anu henteu mayar? Hubungan Law & More

Juridische ondersteuning gambar gambar maat

hukum perusahaan

Unggal perusahaan unik. Éta sababna anjeun bakal nampa naséhat hukum anu langsung aya hubunganana sareng perusahaan anjeun.

Perceraian talak

Perceraian talak

Cerai nyaéta prosés bosen. Kami ngabantosan anjeun dina prosés ieu

Hukum lingkungan

Hukum lingkungan

Naha anjeun hoyong inpormasi langkung seueur ngeunaan aturan lingkungan di Walanda? Mangga wartosan kami

Hukum Perusahaan

hukum ICT

Hukum ICT sareng hukum internét parantos maju gancang. Hayu waé dibéjakeun

hukum pidana

hukum pidana

Aya seueur kaayaan dimana hukum kriminal maénkeun peran. Nyuhunkeun pangaweruh sah

jeung Law & More anjeun milih perusahaan hukum anu berorientasi kana hasil di Walanda

Kami mangrupikeun firma hukum Walanda anu dinamis sareng karakter internasional, khusus dina sagala rupa daérah hukum Walanda. Kami nyarios basa Walanda, Inggris, Perancis, Jerman, Turki, Rusia sareng Ukrania. Sungut urang nawiskeun jasa dina sajumlah daérah hukum pikeun perusahaan, pamaréntah, lembaga sareng individu. Klién kami asalna ti Walanda sareng luar negeri. Urang dipikanyaho pikeun komitmen urang, diaksés, disetir, euweuh jalan anu poyok.

Anjeun tiasa ngahubungan Law & More pikeun ampir sagala perkawis anu anjeun peryogi pengacara atanapi panasehat hukum.

• Kapentingan anjeun salawasna paling penting pikeun kami;
• Kami langsung kaanggo;
• Kusabab krisis korona, sadaya pasini urang kajantenan ku telepon atanapi telepon. Telepon pidéo tiasa lumangsung ngalangkungan Whatsapp, Skype, Duo, Zoom, Tim, Bluejeans atanapi Webex;
• Janjian tiasa dilakukeun ku telepon (+ 31403690680 or + 31203697121), email (info@lawandmore.nl) atanapi ngalangkungan alat online kami lawyerappointment.nl;
• Kami ngecas ongkos lumayan sareng damel sacara transparan;
• Urang gaduh kantor di Eindhoven sareng Amsterdam.

Dupi patarosan atanapi kaayaan khusus anjeun henteu dina halaman wéb? Ulah ragu ngahubungan kami. Panginten urang tiasa ngabantosan anjeun ogé.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Yara-Knoops-poto-500-567

Yara Knoops

pituah légal

ATTORNEYS DAN TAX ADVISORS

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl