kabijakan privasi

Pernyataan privasi

Law & More ngolah data pribadi. Pikeun ngawartosan anjeun ku cara anu jelas sareng transparan ngeunaan ngolah data pribadi ieu, pernyataan privasi ieu direncanakeun. Law & More hormat data pribadi anjeun sareng mastikeun yén inpormasi pribadi anu disayogikeun ka urang dikelola dina cara rahasia. Pernyataan privasi ieu ngalaksanakeun kawajiban pikeun ngawartosan data data ngeunaan saha Law & More ngolah data pribadi. Kawajiban ieu diturunkeun tina Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR). Dina pernyataan privasi ieu patarosan paling penting ngeunaan ngolah data pribadi ku Law & More bakal dijawab.

wincik kontak

Law & More mangrupikeun pengendali pikeun ngolah data pribadi anjeun. Law & More perenahna di De Zaale 11 (5612 AJ) Eindhoven. Upami aya patarosan ngeunaan pernyataan privasi ieu, anjeun tiasa ngahubungan kami. Anjeun tiasa ngahontal kami ku telepon di nomer +31 (0) 40 369 06 80 sareng via email on info@lawandmore.nl.

data pribadi

Data pribadi mangrupikeun inpormasi anu nyarioskeun ka kami ngeunaan hiji jalma atanapi anu tiasa dipatalikeun sareng hiji jalma. Inpormasi anu sacara henteu langsung nyarioskeun ka urang ngeunaan hiji jalma, ogé dianggap data pribadi. Dina pernyataan privasi ieu, data pribadi hartosna sadayana inpormasi éta Law & More prosés ti anjeun sareng anu anjeun tiasa dikenalkeun.

Law & More ngolah data pribadi supados nyayogikeun jasa ka klien atanapi data pribadi anu disayogikeun ku data data dina prakarsa sorangan. Ieu kalebet detail kontak sareng rinci pribadi sanés anu diperyogikeun pikeun nangani kasus anjeun, data pribadi anjeun anu dieusian dina bentuk kontak atanapi bentuk wéb, inpormasi anu anjeun bikeun nalika (wawancara) wawancara, data pribadi anu aya dina situs wéb umum atanapi data pribadi anu tiasa didaptarkeun tina registri umum, sapertos Pendaptaran Kadastral sareng Daftar Perdagangan KADIN.  Law & More ngolah data pribadi supados nyayogikeun jasa, kanggo ningkatkeun jasa ieu sareng tiasa komunikasi sacara pribadi sareng anjeun salaku subjek data.

Data pribadi anu diolah ku Law & More?

Pernyataan privasi ieu kanggo sadaya jalma anu data diolah ku Law & More. Law & More ngolah data pribadi jalma sareng urang anu sacara henteu langsung atanapi langsung gaduh, hoyong gaduh atanapi parantos hubungan. Ieu kaasup jalmi-jalmi di handap ieu:

  • (poténsial) klien tina Law & More;
  • ngalamar;
  • jalma anu resep kana jasa Law & More;
  • jalma-jalma anu nyambung ka hiji perusahaan atanapi organisasi dimana Law & More has, hoyong gaduh atanapi parantos ngagaduhan hubungan;
  • sémah tina situs web Law & More;
  • unggal jalma anu ngahubungi Law & More.

Tujuan ngolah data pribadi

Law & More ngolah data pribadi anjeun pikeun tujuan ieu:

  • Nyayogikeun jasa hukum

Upami anjeun nyewa kami supados nyayogikeun jasa sah, kami nyuhunkeun kiriman kontak ka kami. Éta ogé tiasa diperyogikeun pikeun nampa data pribadi sanés pikeun ngokolakeun kasus anjeun, gumantung kana hakékatna. Salaku tambahan, data pribadi anjeun bakal dianggo pikeun invoice kanggo jasa anu disayogikeun. Upami dipikabutuh pikeun nyayogikeun jasa kami, kami nyayogikeun data pribadi anjeun ka pihak katilu.

  • Nyayogikeun inpormasi

Law & More ngadaptar data pribadi anjeun dina sistem sareng nyimpen data ieu supados nyayogikeun inpormasi ka anjeun. Ieu tiasa janten inpormasi ngeunaan hubungan anjeun sareng Law & More. Upami anjeun henteu ngagaduhan hubungan sareng Law & More (acan), anjeun tiasa nyarios inpormasi nganggo formulir kontak dina wéb. Law & More ngolah data pribadi supados ngahubungi sareng masihan anjeun inpormasi anu dipénta.

  • Ngalaksanakeun kawajiban hukum

Law & More ngolah data pribadi anjeun pikeun nedunan kawajiban hukum. Numutkeun hukum sareng aturan ngalaksanakeun anu dilarapkeun ka pengacara, urang wajib mastikeun idéntitas anjeun dumasar kana dokumen idéntitas anu valid.

  • Rekrutmen na Pilihan

Law & More ngumpulkeun data pribadi anjeun pikeun tujuan rekrutmen sareng pilihan. Nalika anjeun ngirim aplikasi padamelan ka Law & More, data pribadi anjeun disimpen kanggo mastikeun naha anjeun bakal diondang pikeun wawancara padamelan sareng supados ngahubungan anjeun ngeunaan ka aplikasi Anjeun.

  • média sosial

Law & More nganggo sababaraha jaringan média sosial, nyaéta Facebook, Instagram, Twitter sareng LinkedIn. Upami anjeun nganggo fungsi dina situs wéb pikeun média sosial, urang tiasa ngempelkeun data pribadi anjeun dina jaringan média sosial anu prihatin.

  • Ukuran situs wéb nganggo usaha

Pikeun ngukur panggunaan bisnis wébna, Law & More nganggo jasa Leadinfo di Rotterdam. Ladenan ieu nunjukkeun nami perusahaan sareng alamat dumasar kana alamat IP sémah. Alamat IP teu kalebet.

Garatan pikeun ngolah data pribadi

Law & More ngolah data pribadi anjeun dina dasar hiji atanapi langkung dasar ieu:

  • idin

Law & More tiasa ngolah data pribadi anjeun kusabab anjeun parantos masihan ijin pikeun ngolah sapertos kitu. Anjeun ngagaduhan hak ngabatalkeun idin ieu sepanjang waktos.

  • Dumasar kana kasatujuan ((rék disimpulkeun)

Upami anjeun ngupahan Law & More pikeun nyayogikeun jasa sah, urang bakal ngolah data pribadi anjeun upami sareng manjangan anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun layanan ieu.

  • kawajiban légal

Data pribadi anjeun bakal diolah pikeun matuh kawajiban hukum. Numutkeun Walanda anti penguburan dana sareng hukum pembiayaan téroris, pengacara wajib ngempelkeun sareng ngarékam inpormasi anu tangtu. Ieu ngabutuhkeun yén, antara séjén, identitas klien kedah diverifikasi.

  • Kapentingan sah

Law & More ngolah data pribadi anjeun nalika urang gaduh kapentingan sah pikeun ngalakukeunana sareng nalika ngolah henteu nerak hak anjeun pikeun privasi dina cara anu teu saimbang.

Babagi data pribadi sareng pihak katilu

Law & More ngan nyebarkeun data pribadi anjeun ka pihak katilu nalika ieu dipikabutuh pikeun nyayogikeun jasa kami, hormat perkawis anu disebatkeun sateuacan. Ieu tiasa kalebet caket kasepakatan, nyebarkeun data pribadi ngeunaan prosedur (sah), korespondensi sareng tara atanapi anu ngamungkinkeun pihak katilu atas nama sareng ditugaskeun ku Law & More, sapertos panyadia ICT. Salaku tambahan, Law & More tiasa nyayogikeun data pribadi ka pihak katilu, sapertos lembaga pengawas atanapi anu ditunjuk ku masarakat awam, siga anu aya kawajiban hukum pikeun ngalakukeunana.

Perjangjian prosésor bakal disimpulkeun sareng unggal pihak katilu anu ngolah data pribadi anjeun atas nama sareng ditugaskeun ku Law & More. Hasilna, unggal prosésor ogé diwajibkeun pikeun matuh GDPR. Pihak katilu anu diaktipkeun Law & More, tapi nyayogikeun jasa salaku controller, anu nanggungkeun diri pikeun patuh kana GDPR. Ieu kalebet contona akuntan sareng notaris.

Kaamanan data pribadi

Law & More nilaina kaamanan sareng panyalindungan data pribadi anjeun ka sakedik sareng nyayogikeun langkah-langkah téknis sareng organisasi anu cocog pikeun mastikeun tingkat kaamanan anu cocog dina résiko, ngajaga kaayaan seni dina pikiran. Iraha Law & More nganggo jasa tina pihak katilu, Law & More bakal ngarekam perjanjian ngeunaan ukuran anu bakal dilakukeun dina perjanjian prosésor.

Periode ngarawuhan

Law & More bakal nyimpen data pribadi anu diolah henteu lami ti anu diperyogikeun pikeun ngahontal tujuan anu diperhatoskeun data anu dikumpulkeun, atanapi dibutuhkeun ku hukum atanapi peraturan.

Hak privasi subjek data

Numutkeun panerapan privasi, anjeun ngagaduhan hak-hak tangtu nalika data pribadi anjeun diolah:

  • Katuhu aksés

Anjeun gaduh hak pikeun nampa inpormasi anu data anu anjeun diproses sareng gaduh aksés ka data pribadi ieu.

  • Katuhu pikeun pangaluyuan

Anjeun gaduh hak pikeun ngatur Controller pikeun ngabéréskeun atanapi ngalengkepan data pribadi anu henteu akurat atanapi lengkep.

  • Katuhu pikeun mupus ('leresna moal hilap')

Anjeun gaduh hak pikeun nyuhungkeun Law & More mupus data pribadi anu keur diolah. Law & More bakal ngahapus data pribadi ieu dina kaayaan ieu:

  • upami data pribadi henteu kedah diperyogikeun hubunganana pikeun tujuanana dikumpulkeun;
  • upami anjeun mundur idin anjeun ngeunaan anu diolah dumasar sareng henteu aya hukum anu sanés pikeun diolah;
  • upami anjeun bantosan pikeun ngolah sareng teu aya alesan anu sah pikeun ngolah;
  • upami data pribadi diolah sacara teu sah;
  • lamun data pribadina kedah dipupus pikeun nungtut kana kawajiban hukum.
  • Katuhu pikeun pangwatesan ngolah

Anjeun gaduh hak pikeun nyuhungkeun Law & More pikeun ngawatesan pamrosésan data pribadi nalika anjeun yakin yén éta henteu peryogikeun inpormasi anu diolah.

  • Katuhu pikeun portability data

Anjeun ngagaduhan hak nampi data pribadi anu Law & More prosés sareng ngirimkeun data éta ka pengontrol sanés.

  • Katuhu pikeun obyék

Anjeun ngagaduhan hak, iraha waé, pikeun objék pikeun ngolah data pribadi anjeun ku Law & More.

Anjeun tiasa ngalebetkeun pamundut pikeun aksés, koréksi atanapi parantosan, ngahapus, pangwatesan, portibilitas data atanapi ditarikna dibéré idin di Law & More ku ngirim email ka alamat email ieu: info@lawandmore.nl. Anjeun bakal nampi jawaban kana pamundut anjeun dina opat minggu. Bisa waé kaayaan dimana Law & More moal bisa (pinuh) nerapkeun pamundut anjeun. Ieu tiasa janten conto upami aya karusi rahasia ahli hukum atanapi jaman pengendalian hukum aub.