prak karir

Law & More

Law & More mangrupakeun dinamis, multidisiplin teguh hukum, lokasina di Science Park di Eindhoven; disebut oge Silicon Valley Walanda. Kami ngagabungkeun pangaweruh ngeunaan kantor perusahaan sareng pajak ageung kalayan perhatian pribadi sareng jasa anu didamel khusus anu cocog sareng kantor butik. Firma hukum kami leres-leres internasional dina hal ruang lingkup sareng sifat jasa kami sareng dianggo pikeun sajumlah klien Walanda sareng internasional anu canggih, ti korporasi sareng lembaga ka individu. Dina raraga nyadiakeun klien kami jeung layanan pangalusna mungkin, urang boga tim dedicated pengacara multibasa jeung ahli hukum, anu master basa Rusia, antara séjén. Tim ngabogaan atmosfir pikaresepeun tur informal.

Kami ayeuna parantos ruang kanggo mahasiswa. Salaku intern mahasiswa, anjeun ilubiung dina latihan urang sapopoé sareng nampi dukungan anu saé. Dina tungtung magang anjeun, anjeun bakal nampi penilaian magang ti kami sareng anjeun bakal langkung léngkah dina ngawalon patarosan naha profésional hukum kanggo anjeun. Durasi magang ditangtukeun dina konsultasi.

keureutan

Kami ngarepkeun hal ieu ti intern siswa (s):
  • Kaahlian tulisan anu alus
  • Paréntah anu saé pisan pikeun basa Walanda sareng Inggris
  • Anjeun ngalakukeun atikan hukum di tingkat HBO atanapi WO
  • Anjeun ngagaduhan kapentingan anu tiasa nunjukkeun hukum hukum, hukum kontrak, hukum kulawarga atanapi hukum imigrasi
  • Anjeun gaduh sikep anu henteu bohong sareng bakat sareng ambisius
  • Anjeun sayogi kanggo 3-6 bulan

jawaban

Naha anjeun badé ngabales lowongan ieu? Kintunkeun CV anjeun, serat motivasi sareng daptar tanda (s) ka info@lawandmore.nl. Anjeun tiasa alamat serat anjeun ka Mr. TGLM Meevis. Law & More sok kabetot pikeun kenal sareng ahli profésional anu berbakat sareng ambisius kalayan pendidikan anu saé sareng latar profésional.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Gambar Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Pengacara-hukum
Pengacara-hukum
Pangacara Hukum
Law & More