Blog

Naon anu kudu dilakukeun dina kasus sampling sora anu henteu sah?

Naon anu kudu dilakukeun dina kasus sampling sora anu henteu sah?

Sampling sora atanapi sampling musik mangrupikeun téknik anu ayeuna seueur dianggo dimana fragmen sora disalin sacara éléktronik pikeun dianggo, sering dina bentuk anu dirobih, dina karya anyar (musik), biasana nganggo komputer. Sanajan kitu, fragmen sora bisa jadi tunduk kana sagala rupa hak, balukarna sampling nu teu sah bisa jadi ngalanggar hukum. …

Naon anu kudu dilakukeun dina kasus sampling sora anu henteu sah? Maca deui "

Iraha pengacara diperyogikeun?

Iraha pengacara diperyogikeun?

Anjeun parantos nampi sauran sareng kedah geura-giru némbongan ka hakim anu bakal maréntahkeun kasus anjeun atanapi anjeun badé ngamimitian prosedur sorangan. Iraha nyewa pengacara pikeun ngabantosan anjeun dina sengketa hukum anjeun janten pilihan sareng iraha nyewa pengacara wajib? Jawaban kana patarosan ieu gumantung kana…

Iraha pengacara diperyogikeun? Maca deui "

UU Kabangkrutan sareng prosedur na

UU Kabangkrutan sareng prosedur na

Sateuacanna urang nyerat blog ngeunaan kaayaan dimana bangkrut tiasa diajukeun sareng kumaha prosedur ieu jalan. Di sagigireun bangkrut (diatur dina Judul I), Act Kebangkrutan (dina Walanda Faillissementswet, saterusna disebut 'Fw') boga dua prosedur séjén. Nyaéta: moratorium (Judul II) sareng skéma restrukturisasi hutang pikeun jalma alami…

UU Kabangkrutan sareng prosedur na Maca deui "

Naon anu ngahiji sacara sah?

Naon anu ngahiji sacara sah?

Éta ngahiji saham ngalibatkeun transfer saham perusahaan anu ngahiji jelas tina nami. Istilah asset merger ogé nétélakeun, sabab aset jeung kawajiban tangtu hiji pausahaan direbut ku pausahaan séjén. Istilah merger hukum ngarujuk kana hiji-hijina bentuk merger anu diatur sacara hukum di Walanda. …

Naon anu ngahiji sacara sah? Maca deui "

Mindahkeun Usaha

Mindahkeun Usaha

Upami Anjeun keur perencanaan pikeun mindahkeun hiji pausahaan ka batur atawa nyokot alih pausahaan batur, Anjeun bisa jadi heran naha Panyandakan Alih ku ieu ogé lumaku pikeun tanaga. Gumantung kana alesan naha pausahaan dicokot leuwih jeung kumaha Panyandakan Alih ku dilumangsungkeun, ieu bisa atawa teu jadi desirable. Salaku conto, …

Mindahkeun Usaha Maca deui "

Perjanjian lisénsi

Perjanjian lisénsi

Hak milik intelektual aya pikeun nangtayungan kreasi sareng ide anjeun tina pamakean anu teu diidinan ku pihak katilu. Nanging, dina sababaraha kasus, contona upami anjeun hoyong kreasi anjeun dieksploitasi sacara komersil, anjeun panginten hoyong anu sanés tiasa ngagunakeunana. Tapi sabaraha hak anu anjeun hoyong masihan ka batur ngeunaan hak cipta intelektual anjeun? …

Perjanjian lisénsi Maca deui "

Dewan Pengawas

Dewan Pengawas

Dewan Pengawas (saterusna 'SB') mangrupikeun badan BV sareng NV anu ngagaduhan fungsi ngawas kana kawijakan dewan manajemén sareng urusan umum perusahaan sareng perusahaan afiliasina (Pasal 2: 140/250 ayat 2). Hukum Sipil Walanda ('DCC')). Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun masihan…

Dewan Pengawas Maca deui "

Gambar panyalindungan nyéwa

Nyéwa panyalindungan

Lamun anjeun nyéwa hiji akomodasi di Walanda, anjeun otomatis ngabogaan hak pikeun nyéwa panyalindungan. Sami manglaku ka ko-tenant sareng subtenant anjeun. Sacara prinsip, panyalindungan nyéwa ngandung dua aspék: panyalindungan harga nyéwa sareng perlindungan nyéwa tina panyabutan perjanjian nyéwa dina harti yén tuan tanah teu tiasa ngan saukur ngeureunkeun perjanjian nyéwa. Sedengkeun…

Nyéwa panyalindungan Maca deui "

Cerai dina 10 léngkah

Cerai dina 10 léngkah

Hésé mutuskeun rék cerai. Sakali anjeun parantos mutuskeun yén ieu mangrupikeun hiji-hijina solusi, prosésna leres-leres dimimitian. Seueur hal anu kedah diatur sareng éta ogé bakal janten période émosional anu sesah. Pikeun ngabantosan anjeun dina jalan anjeun, kami bakal masihan tinjauan sadaya…

Cerai dina 10 léngkah Maca deui "

Ngalamar ijin damel di Walanda

Ngalamar ijin damel di Walanda

Ieu anu anjeun kedah terang salaku warga Inggris Nepi ka 31 Désémber 2020, sadaya aturan EU dikuatkeun pikeun Inggris sareng warga anu kawarganagaraan Inggris tiasa gampang ngamimitian damel di perusahaan Walanda, nyaéta, tanpa padumukan atanapi ijin kerja. Nanging, nalika Inggris ngantunkeun Uni Éropa dina bulan Désémber…

Ngalamar ijin damel di Walanda Maca deui "

Kawajiban Gambar tuan tanah

Kawajiban tuan tanah

A perjangjian rental boga sababaraha aspék. Aspék penting ieu nyaéta tuan tanah sareng kawajiban anjeunna ka panyewa. Titik awal ngeunaan kawajiban tuan tanah nyaéta "kanikmatan anu tiasa diarepkeun ku panyewa dumasar kana perjanjian sewa". Barina ogé, kawajiban tuan tanah caket pisan ...

Kawajiban tuan tanah Maca deui "

Nyimpen judul Gambar

Pangropéa tina judul

Kapamilikan mangrupa hak paling komprehensif hiji jalma bisa mibanda dina alus, nurutkeun Code Sipil. Anu mimiti, éta ngandung harti yén batur kedah hormat kapamilikan jalma éta. Salaku hasil tina hak ieu, éta nepi ka nu boga pikeun nangtukeun naon kajadian ka barang-barangna. Contona, nu boga bisa mutuskeun ...

Pangropéa tina judul Maca deui "

Surrogacy dina Gambar Walanda

Surrogacy di Walanda

Kakandungan, hanjakalna, teu masalah tangtu pikeun unggal kolotna kalawan kahayang pikeun boga budak. Salian kamungkinan nyoko, surrogacy bisa jadi hiji pilihan pikeun indungna dimaksudkeun. Ayeuna, surrogacy teu diatur ku hukum di Walanda, nu ngajadikeun status légal duanana kolotna dimaksudkeun ...

Surrogacy di Walanda Maca deui "

Gambar pangalihan internasional

Pengawasan internasional

Dina prakték, kolotna dimaksudkeun beuki milih pikeun ngamimitian program surrogacy mancanagara. Éta bisa jadi boga rupa alesan pikeun ieu, sakabéh nu numbu ka posisi precarious sahiji kolotna dimaksudkeun dina hukum Walanda. Ieu sakeudeung dibahas di handap. Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun yén kamungkinan di luar negeri ogé tiasa ngalibetkeun sababaraha masalah kusabab…

Pengawasan internasional Maca deui "

Gambar otoritas kolot

Wibawa kolot

Nalika murangkalih dilahirkeun, indung budakna otomatis gaduh otoritas kolot ka budakna. Iwal dina kasus dimana indung sorangan masih alit dina waktu éta. Upami indungna nikah ka pasanganna atanapi gaduh pasangan anu kadaptar nalika ngalahirkeun murangkalih, bapa…

Wibawa kolot Maca deui "

gering

Salaku dunungan, anjeun tiasa nolak ngalaporkeun padamel anjeun gering?

Éta sering kajadian yén pangusaha gaduh mamang ngeunaan karyawanna ngalaporkeun panyakitna. Contona, sabab pagawe mindeng ngalaporkeun gering dina Senén atawa Jumaah atawa alatan aya hiji sengketa industri. Naha anjeun diidinan naroskeun laporan panyakit karyawan anjeun sareng ngagantungkeun pamayaran gajih dugi ka ditetepkeun yén karyawan éta leres-leres…

Salaku dunungan, anjeun tiasa nolak ngalaporkeun padamel anjeun gering? Maca deui "

Kalakuan undur-undur

Kalakuan undur-undur

Cerai ngalibatkeun pisan Prosedur cerai diwangun ku sababaraha léngkah. Léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun gumantung kana naha anjeun gaduh murangkalih sareng naha anjeun parantos sapuk sateuacanna dina patempatan sareng urut pasangan anu bakal datang. Sacara umum, prosedur standar di handap ieu kedah dituturkeun. Anu mimiti, hiji aplikasi pikeun cerai ...

Kalakuan undur-undur Maca deui "

Panolakan Gambar kerja

Panolakan damel

Ngaganggu pisan upami paréntah anjeun henteu dituturkeun ku karyawan anjeun. Salaku conto, hiji pagawe anu anjeun teu tiasa ngandelkeun muncul di lantai kerja sakitar sabtu minggu atanapi anu nganggap yén kode pakéan anu rapih anjeun henteu dilarapkeun ka anjeunna. Upami ieu kajantenan sababaraha kali…

Panolakan damel Maca deui "

Nafkah

Nafkah

Naon alimony? Di Walanda duit sokongan saenggeusna pipisahan mangrupakeun kontribusi finansial pikeun biaya hirup urut pasangan anjeun sarta barudak sanggeus cerai. Ieu mangrupikeun jumlah anu anjeun nampi atanapi kedah mayar bulanan. Upami anjeun teu gaduh panghasilan anu cekap pikeun hirup, anjeun tiasa nampi nafkah. Anjeun kedah mayar…

Nafkah Maca deui "

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.