Blog

kabiasaan transgressive di gaw

kabiasaan transgressive di gaw

#MeToo, drama sabudeureun The Voice of Holland, budaya sieun di De Wereld Draait Door, jeung saterusna. Warta sareng média sosial pinuh ku carita ngeunaan paripolah transgressive di gaw. Tapi naon peran dunungan urang lamun datang ka kabiasaan transgressive? Anjeun tiasa maca ngeunaan éta dina blog ieu. Naon …

kabiasaan transgressive di gaw Maca deui "

PHK dina kontrak permanén

PHK dina kontrak permanén

Naha PHK diidinan dina kontrak permanén? Kontrak permanén mangrupikeun kontrak padamelan dimana anjeun henteu satuju dina tanggal tungtung. Jadi kontrak Anjeun lasts salamina. Kalayan kontrak permanén, anjeun moal tiasa dipecat gancang. Ieu kusabab kontrak padamelan sapertos kitu ngan ukur réngsé nalika anjeun atanapi majikan anjeun masihan bewara. Anjeun…

PHK dina kontrak permanén Maca deui "

Barang sah ditempo Gambar

Barang ditingali sacara hukum

Lamun ngobrol ngeunaan harta di dunya hukum, eta mindeng boga harti béda ti anjeun biasana dipaké pikeun. Barang kalebet barang sareng hak milik. Tapi naon ieu sabenerna hartosna? Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan ieu dina blog ieu. Barang Harta poko ngawengku barang jeung hak milik. Barang tiasa dibagi kana…

Barang ditingali sacara hukum Maca deui "

Parobahan dina hukum pagawean

Parobahan dina hukum pagawean

Pasar tenaga kerja terus-terusan robih kusabab sababaraha faktor. Salah sahijina nyaéta kabutuhan karyawan. Kabutuhan ieu nyiptakeun gesekan antara dunungan sareng karyawan. Ieu nyababkeun aturan hukum ketenagakerjaan kedah robih sareng aranjeunna. Ti 1 Agustus 2022, sajumlah parobihan penting parantos diwanohkeun dina undang-undang tenaga kerja. Ngaliwatan…

Parobahan dina hukum pagawean Maca deui "

Sanksi tambahan ngalawan Rusia Image

Sanksi tambahan ngalawan Rusia

Saatos tujuh paket sanksi diwanohkeun ku pamaréntah ngalawan Rusia, hiji paket sanksi kadalapan ayeuna ogé geus diwanohkeun dina 6 Oktober 2022. sangsi ieu datangna dina luhureun ukuran ditumpukeun ngalawan Rusia di 2014 pikeun annexing Crimea sarta gagal pikeun nerapkeun pasatujuan Minsk. Ukuran fokus kana sanksi ékonomi sareng ukuran diplomatik. The…

Sanksi tambahan ngalawan Rusia Maca deui "

Janten warga Walanda langkung lami ngalangkungan prosedur pilihan

Janten warga Walanda langkung lami ngalangkungan prosedur pilihan

Anjeun cicing di Walanda sareng anjeun resep pisan. Ku kituna anjeun tiasa hoyong nyandak kawarganagaraan Walanda. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun jadi Walanda ku naturalization atawa ku pilihan. Anjeun tiasa ngalamar kabangsaan Walanda langkung gancang ngaliwatan prosedur pilihan; oge, waragad pikeun prosedur ieu considerably handap. Di sisi séjén…

Janten warga Walanda langkung lami ngalangkungan prosedur pilihan Maca deui "

Meunangkeun kabangsaan Walanda

Meunangkeun kabangsaan Walanda

Naha anjeun badé sumping ka Walanda damel, diajar atanapi cicing sareng kulawarga / pasangan anjeun? A idin tinggal bisa dikaluarkeun lamun boga tujuan sah tetep. Layanan Imigrasi sareng Naturalisasi (IND) ngaluarkeun idin tinggal pikeun tempat tinggal samentawis sareng permanén gumantung kana kaayaan anjeun. Saatos tinggal sah kontinyu di…

Meunangkeun kabangsaan Walanda Maca deui "

Pangaweruh migran Gambar

Migran elmu

Naha anjeun hoyong karyawan asing anu berpendidikan tinggi sumping ka Walanda pikeun damel di perusahaan anjeun? Éta mungkin! Dina blog ieu, anjeun tiasa maca ngeunaan kaayaan dimana migran anu terampil tiasa damel di Walanda. Migran pangaweruh kalawan aksés bébas Ieu kudu dicatet yén migran pangaweruh ti tangtu ...

Migran elmu Maca deui "

Abdi hoyong nangkep! Gambar

Abdi hoyong nangkep!

Anjeun geus nyieun pangiriman badag ka salah sahiji konsumén Anjeun, tapi nu meuli teu mayar jumlah alatan. Naon nu bisa kumaneh di pigawe? Dina kasus ieu, anjeun tiasa gaduh barang nu meuli urang nyita. Sanajan kitu, ieu tunduk kana kaayaan nu tangtu. Sajaba ti éta, aya tipena béda seizures. Dina blog ieu, anjeun bakal maca…

Abdi hoyong nangkep! Maca deui "

Pitulung, kuring ditahan Gambar

Tulungan, kuring ditahan

Nalika anjeun dieureunkeun salaku tersangka ku perwira penyidik, anjeunna ngagaduhan hak pikeun netepkeun idéntitas anjeun supados anjeunna terang saha anu anjeunna urus. Sanajan kitu, ditewak hiji tersangka bisa lumangsung dina dua cara, beureum-leungeun atawa teu beureum-leungeun. Beureum-leungeun Naha anjeun kapanggih dina polah committing kriminal ...

Tulungan, kuring ditahan Maca deui "

Naon anu kudu dilakukeun dina kasus sampling sora anu henteu sah? gambar

Naon anu kudu dilakukeun dina kasus sampling sora anu henteu sah?

Sampling sora atanapi sampling musik mangrupikeun téknik anu ayeuna seueur dianggo dimana fragmen sora disalin sacara éléktronik pikeun dianggo, sering dina bentuk anu dirobih, dina karya anyar (musik), biasana nganggo komputer. Sanajan kitu, fragmen sora bisa jadi tunduk kana sagala rupa hak, balukarna sampling nu teu sah bisa jadi ngalanggar hukum. …

Naon anu kudu dilakukeun dina kasus sampling sora anu henteu sah? Maca deui "

Iraha pengacara diperyogikeun?

Iraha pengacara diperyogikeun?

Anjeun parantos nampi sauran sareng kedah geura-giru némbongan ka hakim anu bakal maréntahkeun kasus anjeun atanapi anjeun badé ngamimitian prosedur sorangan. Iraha nyewa pengacara pikeun ngabantosan anjeun dina sengketa hukum anjeun janten pilihan sareng iraha nyewa pengacara wajib? Jawaban kana patarosan ieu gumantung kana…

Iraha pengacara diperyogikeun? Maca deui "

UU Kabangkrutan sareng prosedur na

UU Kabangkrutan sareng prosedur na

Sateuacanna urang nyerat blog ngeunaan kaayaan dimana bangkrut tiasa diajukeun sareng kumaha prosedur ieu jalan. Di sagigireun bangkrut (diatur dina Judul I), Act Kebangkrutan (dina Walanda Faillissementswet, saterusna disebut 'Fw') boga dua prosedur séjén. Nyaéta: moratorium (Judul II) sareng skéma restrukturisasi hutang pikeun jalma alami…

UU Kabangkrutan sareng prosedur na Maca deui "

Naon anu ngahiji sacara sah?

Naon anu ngahiji sacara sah?

Éta ngahiji saham ngalibatkeun transfer saham perusahaan anu ngahiji jelas tina nami. Istilah asset merger ogé nétélakeun, sabab aset jeung kawajiban tangtu hiji pausahaan direbut ku pausahaan séjén. Istilah merger hukum ngarujuk kana hiji-hijina bentuk merger anu diatur sacara hukum di Walanda. …

Naon anu ngahiji sacara sah? Maca deui "

Mindahkeun Usaha

Mindahkeun Usaha

Upami Anjeun keur perencanaan pikeun mindahkeun hiji pausahaan ka batur atawa nyokot alih pausahaan batur, Anjeun bisa jadi heran naha Panyandakan Alih ku ieu ogé lumaku pikeun tanaga. Gumantung kana alesan naha pausahaan dicokot leuwih jeung kumaha Panyandakan Alih ku dilumangsungkeun, ieu bisa atawa teu jadi desirable. Salaku conto, …

Mindahkeun Usaha Maca deui "

Perjanjian lisénsi

Perjanjian lisénsi

Hak milik intelektual aya pikeun nangtayungan kreasi sareng ide anjeun tina pamakean anu teu diidinan ku pihak katilu. Nanging, dina sababaraha kasus, contona upami anjeun hoyong kreasi anjeun dieksploitasi sacara komersil, anjeun panginten hoyong anu sanés tiasa ngagunakeunana. Tapi sabaraha hak anu anjeun hoyong masihan ka batur ngeunaan hak cipta intelektual anjeun? …

Perjanjian lisénsi Maca deui "

Dewan Pengawas

Dewan Pengawas

Dewan Pengawas (saterusna 'SB') mangrupikeun badan BV sareng NV anu ngagaduhan fungsi ngawas kana kawijakan dewan manajemén sareng urusan umum perusahaan sareng perusahaan afiliasina (Pasal 2: 140/250 ayat 2). Hukum Sipil Walanda ('DCC')). Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun masihan…

Dewan Pengawas Maca deui "

Gambar panyalindungan nyéwa

Nyéwa panyalindungan

Lamun anjeun nyéwa hiji akomodasi di Walanda, anjeun otomatis ngabogaan hak pikeun nyéwa panyalindungan. Sami manglaku ka ko-tenant sareng subtenant anjeun. Sacara prinsip, panyalindungan nyéwa ngandung dua aspék: panyalindungan harga nyéwa sareng perlindungan nyéwa tina panyabutan perjanjian nyéwa dina harti yén tuan tanah teu tiasa ngan saukur ngeureunkeun perjanjian nyéwa. Sedengkeun…

Nyéwa panyalindungan Maca deui "

Cerai dina 10 léngkah

Cerai dina 10 léngkah

Hésé mutuskeun rék cerai. Sakali anjeun parantos mutuskeun yén ieu mangrupikeun hiji-hijina solusi, prosésna leres-leres dimimitian. Seueur hal anu kedah diatur sareng éta ogé bakal janten période émosional anu sesah. Pikeun ngabantosan anjeun dina jalan anjeun, kami bakal masihan tinjauan sadaya…

Cerai dina 10 léngkah Maca deui "

Ngalamar ijin damel di Walanda

Ngalamar ijin damel di Walanda

Ieu anu anjeun kedah terang salaku warga Inggris Nepi ka 31 Désémber 2020, sadaya aturan EU dikuatkeun pikeun Inggris sareng warga anu kawarganagaraan Inggris tiasa gampang ngamimitian damel di perusahaan Walanda, nyaéta, tanpa padumukan atanapi ijin kerja. Nanging, nalika Inggris ngantunkeun Uni Éropa dina bulan Désémber…

Ngalamar ijin damel di Walanda Maca deui "

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.