Kategori: News

Wartos hukum penting, undang-undang sareng peristiwa ayeuna | Law and More

UBO ngadaptar di Walanda dina taun 2020

Petunjuk Éropa ngabutuhkeun nagara anggota pikeun nyetél ngadaptar UBO. UBO nangtung pikeun Nu boga Manfaat Manfaat. Ngadaptar UBO bakal dipasang di Walanda dina taun 2020. Ieu diperyogikeun yén ti taun 2020 teras, perusahaan sareng badan sah diwajibkeun ngadaptar (()) pamilik langsung. Bagian tina data pribadi […]

Continue Reading

UU Walanda dina panyalindungan rahasia dagang

Usahawan anu padamelan karyawan, sering masihan informasi rahasia sareng karyawan ieu. Ieu tiasa merhatikeun inpormasi téknis, sapertos resep atanapi algoritma, atanapi inpormasi non-téknis, sapertos dasar palanggan, strategi pemasaran atanapi rencana bisnis. Tapi, naon anu bakal kajadian dina inpormasi ieu nalika pagawe anjeun mimiti damel di perusahaan […]

Continue Reading

Pindaan UU Pengawasan Kantor Amanah Walanda

Numutkeun kana Badan Pengawasan Kantor Amanah Walanda, jasa di handap ieu dianggap salaku jasa amanah: penyediaan domicile pikeun lembaga hukum atanapi perusahaan anu digabungkeun sareng penyediaan jasa tambahan. Jasa tambahan ieu tiasa, antara lain, nyayogikeun nasihat légal, ngurus […]

Continue Reading

Copyright: iraha eusi publik?

Hukum harta intelektual terus terus ngembang sareng parantos tumuwuh sacara anyar. Ieu tiasa katingal, diantara anu sanés, dina hukum hak cipta. Ayeuna, ampir sadayana aya di Facebook, Twitter atanapi Instagram atanapi gaduh halaman wéb na. Maka jalma nyiptakeun langkung seueur kontén ti nu biasa di laksanakeun, anu sering diterbitkeun sacara umum. […]

Continue Reading

Ngirimkeun sanés padamel

'Deliveroo kurir sapédah Sytse Ferwanda (20) mangrupikeun wirausaha bebas sareng sanes karyawan' nyaéta pangadilan pengadilan di Amsterdam. Kontrak anu disimpulkeun antara pangirim sareng Deliveroo teu kaétang salaku kontrak padamelan - sahingga mangrupikeun pangirim sanés karyawan di […]

Continue Reading

Ngeposkeun ulasan Google négatip sareng palsu

Ngeposkeun ulasan négatip sareng palsu Google meryogikeun nasabah anu teu resep. Konsumén dipasang ulasan négatip ngeunaan binih sareng Diréktur Bina kalayan kaayaan anu béda sareng henteu anonim. Mahkamah Peradilan Amsterdam nyatakeun yén para nasabah henteu ngabantah yén anjeunna henteu ngalakukeun konsisten sareng […]

Continue Reading

Komisi Éropa hoyong perantara pikeun nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan konstruksi ...

Komisi Éropa hoyong perantara pikeun nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan konstruksi pikeun ngajauhkeun pajak anu kabentuk pikeun palangganna. Nagara sering kaleungitan hasil pajak alatan kalolobaanana konstruksi fiskal transnasional anu penasihat pajak, akuntan, bank sareng pengacara (perantara) pikeun para klienna. Pikeun ningkatkeun transparansi sareng aktipkeun cashing pajeg éta ku […]

Continue Reading
wartos

Pajeg: baheula sareng ayeuna

Sajarah pajak dimimitian dina jaman Romawi. Jalma anu hirup di daérah Kakaisaran Romawi kedah mayar pajeg. Aturan pajeg munggaran di Walanda muncul dina taun 1805. Prinsip dasar perpajakan lahir: panghasilan. Pajak panghasilan dirumuskeun dina taun 1904. PPN, pajeg panghasilan, pajak gaji, […]

Continue Reading

Prosedur hukum dimaksudkeun pikeun milari solusi ...

Prosedur hukum dimaksudkeun pikeun mendakan solusi pikeun masalah, tapi sering ngahontal sabalikna lengkep. Numutkeun kana panilitian ti lembaga panaliti Belanda HiiL, masalah hukum diumbar kurang-kurang, sapertos modél prosés tradisional (anu disebut modél turnamén) nyababkeun pamisahan antara pihak. Salaku […]

Continue Reading

Upami éta nepi ka Menteri Belanda…

Upami éta dugi ka Menteri Pariwara Belanda sareng Kesejahteraan Walanda, saha waé anu ngasah gaji minimum sah bakal nampi jumlah anu tetep per jam dina waktos ka hareup. Ayeuna, upah minimum jam walanda panginten masih kénéh gumantung kana jam-jam nu digawé sareng séktor […]

Continue Reading