Kategori: News

Wartos hukum penting, undang-undang sareng peristiwa ayeuna | Law and More

UBO ngadaptar di Walanda dina taun 2020

Arahan Éropa meryogikeun nagara-nagara anggota pikeun nyetél UBO-register. UBO singkatan tina Pamilik Mangpaat Tungtungna. Registrasi UBO bakal dipasang di Walanda di 2020. Ieu nyababkeun yén ti taun 2020, perusahaan sareng badan hukum wajib ngadaptar pamilik langsung (di) na. Bagian tina data pribadi […]

Continue Reading

Compensation tina karusakan non-material…

Sagala ganti rugi karusakan non-matérial disababkeun ku maot atanapi kacilakaan dugi ka ayeuna henteu katutup ku hukum perdata Walanda. Karusakan non-matérial ieu ngandung kasedih baraya caket anu disababkeun ku kajadian maot atanapi kacilakaan jalma anu dipikacinta anu pihak anu sanésna […]

Continue Reading

UU Walanda dina panyalindungan rahasia dagang

Pangusaha anu ngagawe padamel, sering ngabagi inpormasi rahasia ka padamel ieu. Ieu panginten masalah inpormasi téhnis, sapertos resep atanapi algoritma, atanapi inpormasi non-téknis, sapertos pangkalan pelanggan, strategi pemasaran atanapi rencana bisnis. Nanging, naon anu bakal kajadian kana inpormasi ieu nalika padamel anjeun mimiti damel di perusahaan […]

Continue Reading

Perlindungan konsumen sareng istilah sareng kaayaan umum

Pangusaha anu ngajual produk atanapi nyayogikeun jasa sering ngagunakeun istilah sareng syarat umum pikeun ngatur hubungan sareng anu nampi produk atanapi jasa. Nalika anu nampi mangrupikeun konsumén, anjeunna bakal ngajaga perlindungan konsumen. Perlindungan konsumén diciptakeun pikeun ngajagi konsumen 'lemah' ngalawan pengusaha 'kuat'. Supados […]

Continue Reading

Amalan komérsial anu henteu leres via ningkatkeun telepon

Otoritas Walanda pikeun Konsumén sareng Pasar Prakték komérsial anu teu adil ngalangkungan penjualan telepon dilaporkeun langkung sering. Ieu mangrupikeun kasimpulan Otoritas Walanda pikeun Konsumén sareng Pasar, pengawas mandiri anu nangtung pikeun konsumén sareng bisnis. Jalma-jalma beuki loba dideukeutan ku telepon ku anu disebat tawaran pikeun […]

Continue Reading

Pindaan UU Pengawasan Kantor Amanah Walanda

Undang-undang Pengawasan Kantor Amanah Walanda Numutkeun kana Undang-Undang Pengawasan Kantor Amanah Belanda, jasa ieu dianggap salaku jasa kapercayaan: penyediaan domisil pikeun badan hukum atanapi perusahaan anu dibarengan ku penyediaan jasa tambahan. Jasa tambahan ieu tiasa, diantarana waé, diwangun ku nyayogikeun […]

Continue Reading

Copyright: iraha eusi publik?

Hukum kekayaan inteléktual teras-terasan dikembangkeun sareng parantos tumuh pisan ayeuna-ayeuna. Ieu tiasa ditingali, diantarana, dina hukum hak cipta. Ayeuna, ampir sadayana aya dina Facebook, Twitter atanapi Instagram atanapi gaduh halaman wéb na nyalira. Maka jalma-jalma nyiptakeun langkung seueur kontén tibatan anu biasa dilakukeun, anu sering diterbitkeun sacara umum. […]

Continue Reading

Ngirimkeun sanés padamel

'Kurir sapédah Deliveroo Sytse Ferwanda (20) mangrupikeun wirausaha mandiri sanés pagawé' mangrupikeun putusan pengadilan di Amsterdam. Kontrak anu dicindekkeun antara pangiriman sareng Deliveroo henteu dianggap salaku kontrak padamelan - sahingga anu ngirimkeun sanés pagawé di […]

Continue Reading

Ngeposkeun ulasan Google négatip sareng palsu

Ngeposkeun ulasan Google négatip sareng palsu ngarugikeun pelanggan anu teu sugema. Pelanggan dipasang ulasan négatip ngeunaan binih sareng Déwan Direksi na handapeun landihan anu béda sareng sacara anonim. Pengadilan Banding Amsterdam nyatakeun yén palanggan henteu kontradiksi yén anjeunna henteu acan bertindak sasuai sareng […]

Continue Reading

Komisi Éropa hoyong perantara ngawartosan aranjeunna ngeunaan konstruksi…

Komisi Éropa hoyong perantara pikeun nginpokeun aranjeunna ngeunaan pangwangunan pikeun nyingkahan pajeg anu didamel pikeun klienna. Nagara-nagara sering kaleungitan pendapatan pajak kusabab konstruksi fiskal transnasional anu biasana dilakukeun ku penasihat pajak, akuntan, bank sareng ahli hukum (perantara) pikeun klienna. Ningkatkeun transparansi sareng ngaktipkeun ngaluarkeun pajak ku […]

Continue Reading

Belanda mangrupikeun pamimpin inovasi di Éropa

Numutkeun ka Papan Inovasi Inovasi Éropa Komisi Éropa, Walanda nampi 27 indikator pikeun poténsi inovasi. Walanda ayeuna aya dina posisi ka 4 (2016 - tempat ka 5), ​​sareng ditunjuk salaku Pamimpin Inovasi di 2017, babarengan sareng Denmark, Finlandia sareng Inggris. Numutkeun ka Menteri Walanda […]

Continue Reading
Gambar Berita

Pajeg: baheula sareng ayeuna

Sejarah pajeg dimimitian di jaman Romawi. Jalma-jalma anu cicing di daérah Kekaisaran Romawi kedah mayar pajeg. Aturan pajeg anu munggaran di Walanda muncul dina 1805. Prinsip dasar perpajakan lahir: panghasilan. Pajak penghasilan diformalisasi taun 1904. PPN, pajak penghasilan, pajak pamayaran, […]

Continue Reading

Upami éta dugi ka Menteri Walanda ...

Upami éta dugi ka Menteri Walanda Asscher Bidang Sosial sareng Kesejahteraan, saha waé anu kéngingkeun gaji minimum hukum bakal nampi jumlah tetep anu sami per jam kapayunna. Ayeuna, gajih minimum jam Walanda masih gumantung kana jumlah jam damel sareng séktorna […]

Continue Reading