Kawajiban KYC

Salaku firma hukum & pajeg anu ngadeg di Walanda, urang wajib tunduk kana UU Walanda sareng UU anti undang-undang anti panerapan duit sareng peraturan anu ngatur kami patuh aturan pikeun kéngingkeun bukti anu jelas ngeunaan jati diri urang sateuacan urang ngamimitian rezeki jasa sareng kami hubungan bisnis.

Ieu di handapkeun gambar naon inpormasi anu urang diperyogikeun pikeun kalolobaan kasus sareng pormat dimana inpormasi ieu disayogikeun ka urang. Naha anjeun, dina tahap naon, butuh petunjuk salajengna, kami bakal tiasa ngabantosan anjeun dina prosés awal ieu.

Idéntitas anjeun

Kami sok butuh salinan asli anu disertakeun asli, anu ngabuktikeun nami anjeun sareng anu ngabuktikeun alamat anjeun. Kami henteu tiasa nampi salinan anu diimbas. Bisi anjeun némbongan sacara fisik di kantor kami kami tiasa ngidentipikasi anjeun sareng ngadamel salinan dokumen pikeun file kami.

  • Kaseueuh paspor paspor (notarized sareng disadiakeun sareng murtad);
  • Kartu idéntitas Éropa;

Alamat anjeun

Salah sahiji asal-usul ieu atanapi salinan anu disertakeun leres (teu langkung lami 3 bulan):

  • Sertipikat resmi tempatna;
  • RUU anyar pikeun gas, listrik, telepon di bumi atanapi utilitas sanés;
  • Pernyataan pajeg lokal ayeuna;
  • Pernyataan tina bank atanapi lembaga kauangan.

Hurup rujukan

Dina seueur kasus kami ngabutuhkeun surat rujukan anu dikaluarkeun ku panyayogi layanan profésional anu atanapi anu parantos terang jalmi sahenteuna sahenteuna sataun (contona notaris, akuntansi chartered atanapi akuntan), anu nyatakeun yén individu dianggap janten jalma anu terhormat anu henteu diperkirakeun janten terlibat dina narkoba dina obat terlarang, kagiatan kriminal atanapi terorisme.

Latar bisnis

Pikeun matuh syarat pamatuhan anu ditumpukeun dina seueur kasus kami kedah netepkeun kasang tukang bisnis anjeun ayeuna. Inpormasi ieu kedah dirojong ku ngabuktikeun dokumén, data sareng sumber inpormasi anu dipercaya, sapertos contona:

  • Ringkesan garis;
  • Ekstrak panganyarna tina pendaptaran komérsial;
  • Brosur komérsial sareng website;
  • Laporan taunan;
  • Tulisan warta;
  • Pelantikan dewan.

Ngonfirmasi sumber kakayaan sareng dana aslina anjeun

Salah sahiji syarat patuh anu paling penting pikeun urang nyumponan nyaéta ogé netepkeun sumber aslina tina artos anu anjeun pake pikeun dana perusahaan / Entitas / Yayasan.

Dokuméntasi tambahan (upami Perusahaan / Entitas / Yayasan dicirikeun)

Gumantung kana jinis palayanan anu anjeun peryogikeun, struktur anu anjeun kéngingkeun nasihat sareng struktur anu anjeun hoyong aturkeun, anjeun kedah nyayogikeun dokuméntasi tambahan.