Naha anjeun pangusaha atanapi pribadi pribadi anu disayogikeun sareng masalah hukum sareng anjeun badé ningali éta direngsekeun? Punten wartosan Law & More, ahli hukum urang anu ngabantosan anjeun! Di Law & More urang ngarti yén, naha anjeun pangusaha atanapi pribadi pribadi, unggal masalah hukum mangrupikeun seueur teuing sareng yén naon masalah hukum tiasa gaduh dampak anu ageung dina kahirupan anjeun. Janten, kontras sareng seueur firma hukum, Law & More nawiskeun anjeun tambahan. Dimana sabagian firms undang-undang ngan ukur gaduh pangaweruh dina bidang hukum urang sareng rutin ngalakukeun kagiatan. Law & More nyadiakeun anjeun jasa anu gancang sareng pendekatan pribadi salian sareng pengetahuan hukum anu luas sareng spésifik.

PERLU PELUANG DI PUTRA?
kontak LAW & MORE!

Pengacara di Eindhoven

Naha anjeun pangusaha atanapi pribadi pribadi anu disayogikeun sareng masalah hukum sareng anjeun badé ningali éta direngsekeun? Punten wartosan Law & More, ahli hukum urang anu ngabantosan anjeun! Di Law & More urang ngarti yén, naha anjeun pangusaha atanapi pribadi pribadi, unggal masalah hukum mangrupikeun seueur teuing sareng yén naon masalah hukum tiasa gaduh dampak anu ageung dina kahirupan anjeun. Janten, kontras sareng seueur firma hukum, Law & More nawiskeun anjeun barang tambahan.

menu gancang

Dimana sabagian firms undang-undang ngan ukur gaduh pangaweruh dina bidang hukum urang sareng rutin ngalakukeun kagiatan. Law & More nyadiakeun anjeun jasa anu gancang sareng pendekatan pribadi salian sareng pengetahuan hukum anu luas sareng spésifik. Salaku conto, pengacara urang ahli dina hukum hukum kulawarga, hukum kerja, hukum perusahaan, hukum intelektual sareng minuhan. Sareng nalika perusahaan, Law & More polah pikeun pangusaha dina sagala rupa cabang, sapertos industri, transportasi, tatanén, palayanan kaséhatan sareng ritel. Dupi anjeun milarian hukum undang-undang anu sanés? Mangga mangga tingali halaman halaman kaahlian urang dimana sadaya bidang hukum kami didaptarkeun.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Kaahlian tina Law & More dina Eindhoven

Paduli jinis masalah hukum, urang Law & More pengacara bisa nungtun sareng ngabantosan anjeun ti mimiti ka ahir prosés hukum, dumasarkeun padamelan na kana strategi anu canggih. Sungut hukum urang ogé nyayogikeun resolusi sengketa légal sareng jasa litigation pikeun duanana perusahaan sareng pribadi pribadi sareng ngalaksanakeun penilaian saimbang saimbang kasempetan sareng résiko sateuacanna sadaya prosedur hukum. Sareng nalika turun prosedur hukum, ahli hukum urang ti Eindhoven bakal berjuang pikeun anjeun. Barina ogé, kami yakin yén dulur kedah ngagaduhan kasempetan pikeun nangtung pikeun hakna nyalira. Éta ogé naha urang narékahan pikeun rasio kualitas kualitas pangsaéna pikeun klien urang, ku kituna anjeun tiasa mastikeun yén investasi anjeun bakal mayar nyalira. Nanging, Law & More nawiskeun henteu ngan ukur jasa hukum salaku panaséhat sareng nasihat litigation tapi ogé sayogi pikeun anjeun salaku pasangan sparring.

Firma hukum di Eindhoven

Firma hukum di Eindhoven

Salajengna, sajaba kaapuan anu lengkep dina hukum Walanda (prosedural), urang gaduh seueur pangalaman internasional. Kantor kami sanés ngan ukur internasional tina segi ruang lingkup sareng hakékatna, tapi ogé tina segi kisaran klien canggih lokal sareng internasional. Kanggo nyayogikeun palanggan kami nganggo jasa anu pangsaéna, kami ngagaduhan tim dédikasi tina ahli hukum sareng juris multibasa anu ngawasa basa Rusia, antara anu sanés. Janten, naha anjeun asing nyaéta perusahaan deungeun atanapi pribadi atanapi naha anjeun berpréparasi masalah sah ngeunaan pasangan asing, nyaéta Law & More pengacara aya pikeun anjeun! Naha anjeun panasaran ngeunaan metode urang jalanna sareng naon anu tiasa urang lakukeun pikeun anjeun? Teras punten wartosan kami.

Janten, anjeun milari pangaweruh kantor perusahaan anu ageung? Tapi naha anjeun masih keneh gaduh kontak pribadi, sapertos kantor butik leutik? Saterusna Law & More mangrupikeun teguh hukum Eindhoven pikeun anjeun. Law & More nyaéta dinamis, firma hukum multidisiplinér, ayana di Taman Élmu di Eindhoven, ogé disebut Lembah Silicon Walanda anu dianggo pikeun rupa-rupa klien lokal sareng internasional, perusahaan, lembaga sareng individu. Pengacara kami di Eindhoven nawiskeun langkung seueur jasa tinimbang kantor-kantor sanés. Salaku conto, kantor Eindhoven kami parantos lami jam buka sareng urang ogé buka na soré sareng akhir minggu (Mon / Jum 8.00 - 22.00, Sat / Janten 9.00 - 17.00). Salajengna, kami biasa damel gancang-gancang, janten anjeun henteu kedah ngantosan panjang pikeun ngajawab email anjeun atanapi sateuacan anjeun ngagaduhan salah sahiji karyawan kami dina telepon.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Yara-Knoops-poto-500-567

Yara Knoops

pituah légal

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl