Naha anjeun pangusaha atanapi sasarengan pribadi milari kanyaho khusus, tanpa kaleungitan kontak pribadi? Saterusna Law & More nyaeta firma hukum di Amsterdam pikeun anjeun. Law & More mangrupikeun dinamis, firma hukum multidisiplinis, lokasina di Amsterdam anu ngahijikeun terang tina hiji kantor ageung kalayan perhatian sareng jasa anu disangka tina kantor butik. Padahal firms hukum sanés ngan ukur nawiskeun bantosan hukum, ahli hukum ngeunaan Law & More angkat saléngkahna salajengna. Spésialis kami di Amsterdam nawiskeun sanés ukur dukungan sah sareng ngabantosan anjeun salaku panasehat atanapi nasihat litigation, tapi ahli hukum di Law & More ogé ngawula salaku pasangan anjeun dina widang hukum.

PERLU LAWYER DI AMSTERDAM?
kontak LAW & MORE!

Pengacara di Amsterdam

Naha anjeun pangusaha atanapi sasarengan pribadi milari kanyaho khusus, tanpa kaleungitan kontak pribadi? Saterusna Law & More nyaeta firma hukum di Amsterdam pikeun anjeun. Law & More mangrupikeun dinamis, firma hukum multidisiplinis, lokasina di Amsterdam anu ngahijikeun terang tina hiji kantor ageung kalayan perhatian sareng jasa anu disangka ti kantor butik.

menu gancang

Padahal firms hukum sanés ngan ukur nawiskeun bantosan hukum, ahli hukum ngeunaan Law & More angkat saléngkahna salajengna. Spésialis kami di Amsterdam nawiskeun sanés ukur dukungan sah sareng ngabantosan anjeun salaku panasehat atanapi nasihat litigation, tapi ahli hukum di Law & More ogé ngawula salaku pasangan anjeun dina widang hukum. Kami gaduh tim ahli hukum ahli anu kuat, anu siap ngabantosan anjeun ngarengsekeun masalah hukum anjeun dina sagala cara. Naha anjeun panasaran ngeunaan metodeu berpungsi urang? Teras punten wartosan kami.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 20 369 71 21

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Anu ahli Law & More di Amsterdam

Salaku teguh hukum Law & More aktip dina widang hukum perusahaan, hukum harta intelektual sareng téknologi, ogé undang-undang tanaga gawé, hukum imigrasi sareng hukum kulawarga. Dupi anjeun milarian hukum undang-undang anu sanés? Teras tingali halaman pangajen ahli kami dimana sadaya bidang hukum kami didaptarkeun. Pengacara kami ahli dina sadaya daérah anu disebatkeun sareng senang ngabantosan anjeun di daérah waé. Nalika turun ka perusahaan, Law & More polah pikeun pangusaha dina sagala rupa cabang, sapertos industri, transportasi, tatanén, palayanan kaséhatan sareng ritel. Salaku tambahan, ahli hukum urang di Amsterdam ngagaduhan seueur pangalaman dina digawé pikeun perusahaan inovatif sareng ngabantosan atanapi nungtut ngamimitian. Para pengacara kami dianggo pikeun ngolah téknologi, riset, pamekaran, pendirian hak cipta intelektual, lisénsi sareng nyiptakeun ékspansi.

Advokta Amsterdam

Firma hukum di Amsterdam

Salian pangaweruh luas urang ngeunaan hukum Walanda (prosedural), firma hukum urang sacara internasional leres tina segi ruang lingkup sareng hakekat jasa urang sareng dianggo kanggo sababaraha klien anu canggih sareng internasional internasional, ti perusahaan sareng lembaga pikeun individu. Kanggo nyayogikeun palanggan kami nganggo jasa anu pangsaéna, kami ngagaduhan tim dédikasi tina ahli hukum sareng juris multibasa anu ngawasa basa Rusia, antara anu sanés. Aranjeunna tiasa nungtun sareng ngabantosan anjeun ti mimiti dugi ka ahir prosés hukum, dumasarkeun padamelan na kana strategi anu canggih. Paduli kabaratan, dasar dasar di Law & More nyaéta yén dulur kedah ngagaduhan kasempetan pikeun nangtung pikeun hak sorangan. Para pengacara kami narékahan pikeun rasio kualitas kualitas pangalusna pikeun klien urang. Ieu mastikeun yén anjeun nampi bantosan hukum dina tingkat anu luhur sareng yén investasi anjeun bakal mayar sorangan.

Janten, dimana ahli hukum normal ngan ukur nawiskeun ilmu hukum sareng mata kritis, ahli hukum urang di Amsterdam nawiskeun langkung seueur jasa tibatan firms hukum anu sanés. Law & More tim di Amsterdam damel dina cara anu praktis sareng pribadi pikeun perusahaan internasional sareng nasional sareng individu swasta. Di kantor kami di Amsterdam kami ngagaduhan jam buka anu panjang sareng dibuka dina soré sareng akhir minggu. Pengacara kami biasa digawé gancang, ku anjeun moal nunggu lila-lami ngantosan jawaban e-mail anjeun atanapi sateuacan anjeun ngagaduhan salah sahiji staf kami dina telepon. Malah di luar jam kantor anjeun teras tiasa ngahontal salah saurang pengacara urang. Laju sareng kaahlian mangrupikeun pentingna pikeun urang, anu hartosna anjeun tiasa komunikasi sareng komunikasi anu lancar sareng sasarengan. Naha anjeun museurkeun jasa kami? Teras punten wartosan kami. Pengacara anu Law & More nuju jasa anjeun!

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Yara-Knoops-poto-500-567

Yara Knoops

pituah légal

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 20 369 71 21 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl