Aya seueur kaayaan hukum anu nanggung jawab peranna. Pikirkeun, upamana waé kaayaan hiji pagawe anu kacilakaan dina konteks atanapi nalika pagelaran karyana. Dina hal anu kitu, dunungan kadang-kadang dicekel nanggung jawab ka karyawan pikeun karuksakan anu dialaman.

DI PERINDUAN BUDAK LIABILITI?
ASKU UNTUK PENTING

Hukum Tanggung jawab

Aya seueur kaayaan hukum anu nanggung jawab peranna. Pikirkeun, upamana waé kaayaan hiji pagawe anu kacilakaan dina konteks atanapi nalika pagelaran karyana. Dina hal anu kitu, dunungan kadang-kadang dicekel nanggung jawab ka karyawan pikeun karuksakan anu dialaman. Dina sababaraha kasus, pabrik tiasa dicekel tanggung jawab. Ieu mangrupikeun masalah nalika konsumen ngaruksak karusakan sareng ngadegkeun karusakan anu disababkeun ku cacad dina produk. Ogé, sutradara hiji perusahaan tiasa dina kasus-kasus anu tangtu ditanggung jawab pribadi sacara salian pikeun atanapi henteu perusahaan.

Menu Gancang

Naha anjeun moal tanggung jawab atawa anjeun hoyong anu nanggung jawab? Liabilitas pengacara ti Law & More bakal bagja nawiskeun dukungan sah.

Conto mata pelajaran anu urang tiasa ngabantosan anjeun:

• Liat dunungan;
• Tanggung jawab Produk;
• Tanggung jawab Diréktur;
• Tanggung jawab anu ketat;
• Liabilitas anu basisna diwangun;
• Tanggung jawab Profesional

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Nyauran +31 40 369 06 80

Law & More ogé tiasa ngalakukeun ieu pikeun anjeun

Gambar Samenwerkingsovereenkomst

Béja ti standar

Naha aya anu nyimpen janji aranjeunna? Kami tiasa ngirim panginget tinulis sareng litigate atas nama anjeun

Hak inteléktual

Perjanjian Adopsi

Ngerjakeun kasepakatan ngalibetkeun seueur karya. Ku sabab éta daptar bantuan

Gambar internasionala nasionalal -en

Kontrak Pakasaban

Naha anjeun resep dukungan dina ngadamel kontrak kerja? Nelepon dina Law & More

Gambar overeenkomst opstellen

Klaim pikeun kerusakan

Naha anjeun merhatoskeun klaim pikeun kerugian sareng naha anjeun resep bantosan hukum dina prosedur ieu?

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Tanggung jawab dunungan

Lamun saurang padamelan ngalaman kacilakaan salami atanapi aya hubunganana sareng pagelaran karyana, dunungan tiasa sacara sah nanggungjawaban sacara sah kana karyawan pikeun karuksakan anu parantos aya. Ieu kusabab dunungan gaduh kawajiban perawatan khusus nalika padamelan tos dilaksanakeun. Anjeunna tiasa tanggung jawab pikeun karusakan anu dialaman ku hiji karyawan salami pagelaran padamelan na, upami anjeunna tiasa nunjukkeun yén anjeunna parantos ngalaksanakeun kawajiban perawatan. Upami dunungan tiasa nunjukkeun yén anjeunna parantos nyandak sadaya ukuran anu lumrah pikeun nyegah kacilakaan, anjeunna henteu tanggung jawab. Ogé, dina kaayaan anu karyawan ngahaja atanapi teu ngahaja sembada, dunungan teu tiasa disalahkeun. Urang ningali sadaya kanyataan sareng kaayaan sareng bakal bagja ngabantosan anjeun upami anjeun nanggung jawab salaku dunungan atanapi upami anjeun hoyong ngayakeun majikan anjeun nanggungjawaban kana karusakan anu dialaman.

Tanggung jawab produk

Nalika anjeun ngagaduhan mésér produk, anjeun nyangka bakal solid. Anjeun henteu nyangka yén panggunaan na bakal ngarugikeun anjeun. Hanjakalna, ieu masih tiasa kajadian. Anjeun tiasa mikir karusakan anu disababkeun ku mesin cacad, kadaharan sareng produk konsumen séjén.

Produsén sacara sah nanggung jawab pikeun ngaruksak nalika dibuktikeun karuksakan anu disababkeun ku cacad dina produk. Hiji produk dianggap cacad upami henteu nawiskeun kasalametan anu anjeun ngarepkeun ti dinya. Upami anjeun parantos ngalaman karusakan salaku hasil tina produk anu cacad, kami bakal bagja nawiskeun pangrojong sah.

Tanggung jawab sutradara

Prinsipna, perusahaan tanggung jawab pikeun hutang anu ditanggung. Tapi, sutradara hiji perusahaan tiasa dina kasus-kasus anu tangtu ditanggung jawab sacara pribadi salian atanapi henteu perusahaan. Sutradara kanyataanna wajib ngalaksanakeun tugasna kalayan leres. Upami anjeun janten tanggung jawab janten sutradara hiji éntitas sah, akibatna tiasa ageung. Law & More ngabantosan diréktur anu ngadangu atanapi ngancem kalayan tuduhan tanggung jawab. Kami ogé ngabantosan pihak anu hoyong nyekel diréktur sacara sah nanggung jawab.

Hukum tanggung jawabLiabilitas anu didasarkeun dumasar

Tanggung jawab nanaon ieu dumasar kana lepat atanapi lalai. Upami anjeun parantos ngalaman karusakan, kami bakal bagja ngabantosan anjeun nyepeng jalma anu nyababkeun karusakan sacara sah ieu nanggung jawab. Anjeun oge tiasa ngahubungan kami pikeun dukungan sah upami anjeun dicekel tanggung jawab ku batur anu sanésna sabab ngaruksak.

Tanggung jawab Profesional

Nalika profésional damel padamelan, sapertos dokter, akuntan atanapi notaris, janten kasalahan profésional, anjeunna tiasa dicekel sacara sah tanggung jawab ka klien atanapi pasien. Tapi dina kasus anu mana perilaku profésional sapertos kitu kajantenan? Ieu mangrupikeun patarosan anu rumit. Jawaban gumantung kana sagala kanyataan sareng kaayaan pasualan.

Upami anjeun profésional damel padamelan sareng anjeun tiasa dijantenkeun pikeun kasalahan profésional, kami bakal resep ngabantosan anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 (0) 40 369 06 80 atanapi kirimkeun kami ka e-mail:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, ngajengkeun di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl