BUTUH A PENGACARA Tanggung Jawab?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Tanggung jawab
/

Pengacara Tanggung jawab

Aya seueur kaayaan hukum anu nanggung jawab peranna. Pikirkeun, upamana waé kaayaan hiji pagawe anu kacilakaan dina konteks atanapi nalika pagelaran karyana. Dina hal anu kitu, dunungan kadang-kadang dicekel nanggung jawab ka karyawan pikeun karuksakan anu dialaman. Dina sababaraha kasus, pabrik tiasa dicekel tanggung jawab. Ieu mangrupikeun masalah nalika konsumen ngaruksak karusakan sareng ngadegkeun karusakan anu disababkeun ku cacad dina produk. Ogé, sutradara hiji perusahaan tiasa dina kasus-kasus anu tangtu ditanggung jawab pribadi sacara salian pikeun atanapi henteu perusahaan.

Menu Gancang

Naha anjeun moal tanggung jawab atawa anjeun hoyong anu nanggung jawab? Liabilitas pengacara ti Law & More bakal bagja nawiskeun dukungan sah.

Law & More ogé tiasa ngalakukeun ieu pikeun anjeun

Law and More

Perjanjian Adopsi

Nyusun perjanjian ngalibatkeun seueur padamelan. Ku kituna ménta bantuan ti.

Law and More

Béja ti standar

Naha teu aya anu netepkeun janjianna? Kami tiasa ngirim panginget tinulis sareng ngagugat atas nama anjeun.

Law and More

Kontrak Pakasaban

Naha anjeun resep dukungan dina ngadamel kontrak kerja? Nelepon dina Law & More.

Naha anjeun merhatoskeun klaim pikeun kerugian sareng naha anjeun resep bantosan hukum dina prosedur ieu?

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Conto mata pelajaran anu urang tiasa ngabantosan anjeun:

  • Tanggung jawab dunungan;
  • tanggung jawab produk;
  • Tanggung jawab Diréktur;
  • Tanggung jawab anu ketat;
  • Tanggung jawab dumasar-kasalahan;
  • Tanggung jawab Profesional

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara tanggung jawab kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Tanggung jawab dunungan

Lamun saurang padamelan ngalaman kacilakaan salami atanapi aya hubunganana sareng pagelaran karyana, dunungan tiasa sacara sah nanggungjawaban sacara sah kana karyawan pikeun karuksakan anu parantos aya. Ieu kusabab dunungan gaduh kawajiban perawatan khusus nalika padamelan tos dilaksanakeun. Anjeunna tiasa tanggung jawab pikeun karusakan anu dialaman ku hiji karyawan salami pagelaran padamelan na, upami anjeunna tiasa nunjukkeun yén anjeunna parantos ngalaksanakeun kawajiban perawatan. Upami dunungan tiasa nunjukkeun yén anjeunna parantos nyandak sadaya ukuran anu lumrah pikeun nyegah kacilakaan, anjeunna henteu tanggung jawab. Ogé, dina kaayaan anu karyawan ngahaja atanapi teu ngahaja sembada, dunungan teu tiasa disalahkeun. Urang ningali sadaya kanyataan sareng kaayaan sareng bakal bagja ngabantosan anjeun upami anjeun nanggung jawab salaku dunungan atanapi upami anjeun hoyong ngayakeun majikan anjeun nanggungjawaban kana karusakan anu dialaman.

Tanggung jawab produk

Nalika anjeun ngagaduhan mésér produk, anjeun nyangka bakal solid. Anjeun henteu nyangka yén panggunaan na bakal ngarugikeun anjeun. Hanjakalna, ieu masih tiasa kajadian. Anjeun tiasa mikir karusakan anu disababkeun ku mesin cacad, kadaharan sareng produk konsumen séjén.

Produsén sacara sah nanggung jawab pikeun ngaruksak nalika dibuktikeun karuksakan anu disababkeun ku cacad dina produk. Hiji produk dianggap cacad upami henteu nawiskeun kasalametan anu anjeun ngarepkeun ti dinya. Upami anjeun parantos ngalaman karusakan salaku hasil tina produk anu cacad, kami bakal bagja nawiskeun pangrojong sah.

Tanggung jawab sutradara

Prinsipna, perusahaan tanggung jawab pikeun hutang anu ditanggung. Tapi, sutradara hiji perusahaan tiasa dina kasus-kasus anu tangtu ditanggung jawab sacara pribadi salian atanapi henteu perusahaan. Sutradara kanyataanna wajib ngalaksanakeun tugasna kalayan leres. Upami anjeun janten tanggung jawab janten sutradara hiji éntitas sah, akibatna tiasa ageung. Law & More ngabantosan diréktur anu ngadangu atanapi ngancem kalayan tuduhan tanggung jawab. Kami ogé ngabantosan pihak anu hoyong nyekel diréktur sacara sah nanggung jawab.

Liabilitas anu didasarkeun dumasar

Tanggung jawab nanaon ieu dumasar kana lepat atanapi lalai. Upami anjeun parantos ngalaman karusakan, kami bakal bagja ngabantosan anjeun nyepeng jalma anu nyababkeun karusakan sacara sah ieu nanggung jawab. Anjeun oge tiasa ngahubungan kami pikeun dukungan sah upami anjeun dicekel tanggung jawab ku batur anu sanésna sabab ngaruksak.

Tanggung jawab Profesional

Nalika profésional damel padamelan, sapertos dokter, akuntan atanapi notaris, janten kasalahan profésional, anjeunna tiasa dicekel sacara sah tanggung jawab ka klien atanapi pasien. Tapi dina kasus anu mana perilaku profésional sapertos kitu kajantenan? Ieu mangrupikeun patarosan anu rumit. Jawaban gumantung kana sagala kanyataan sareng kaayaan pasualan.

Upami anjeun profésional damel padamelan sareng anjeun tiasa dijantenkeun pikeun kasalahan profésional, kami bakal resep ngabantosan anjeun.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.