Max Mendor mangrupikeun manajer média sareng pemasaran di Law & More. Anjeunna ngagaduhan seueur kaahlian téknis sareng pangetahuan organisasi organisasi sareng manajemén.
Max Mendor nampi gelar sarjana dina Hubungan Internasional ti Kyiv Slavonic University. Anjeunna ngagaduhan langkung ti 15 taun pangalaman dina pamekaran bisnis. Jeroeun Law & More Max Mendor kapok sareng dianggo dina komunikasi média perusahaan.

Max Mendor

Max Mendor Poto

Max Mendor mangrupikeun manajer média sareng pemasaran di Law & More. Anjeunna ngagaduhan seueur kaahlian téknis sareng pangetahuan organisasi organisasi sareng manajemén.

Max Mendor nampi gelar sarjana dina Hubungan Internasional ti Kyiv Slavonic University. Anjeunna ngagaduhan langkung ti 15 taun pangalaman dina pamekaran bisnis. Jeroeun Law & More Max Mendor kapok sareng damel dina komunikasi média teguh ..