Maxim Hodak nyaéta pengacara undang-undang walanda anu gaduh pangalaman hukum internasional (di-bumi) anu sacara éksténsif sareng fokus anu khusus dina ngaladénan klien tina pasar Eurasian di Belanda dina widang hukum perusahaan Walanda, hukum komersial Walanda, hukum perdagangan internasional, perusahaan kauangan sareng ngahiji sareng akuisisi, netepkeun sareng ngokolakeun proyék internasional rumit sareng struktur pajak / kauangan. Maxim Hodak berkomunikasi dina Belanda, Jerman, Perancis, Inggris, Rusia sareng Ukrainia.Maxim Hodak parantos fokus kana para klien ti Eurasia minangka tanggepan kana kabutuhan klién sapertos kitu pikeun nampi naséhat légal sareng dukungan dina kerangka nyetel operasi sareng strukture aset sareng kagiatan dina sareng ngalangkungan yurisdiksi Walanda.Maxim Hodak ngamimitian karir sah na di Clifford Chance Brussels taun 2002. Salajengna anjeunna parantos nyambut damel salaku naséhat hukum di ING Bank di Walanda. Taun 2005 anjeunna dipénta ngiringan saluran TV internasional salaku pituah umum sareng direktur pangurus perusahaan ngayakeun pikeun ngadukung lembaga pangembangan internasional sareng ékspansi ti Walanda. Mimitian ti taun 2009 Maxim Hodak terus nyayogikeun jasa hukum ka sababaraha klien Eurasian di Belanda sareng fokus dina perusahaan korporat sareng kontrak, pajak internasional, strukturna sareng proyék finansial.Maxim Hodak nyepeng gelar Master dina UU (Universitas Amsterdam) sareng. gelar sarjana pendidikan profesional Pasasiswa lulusan di daérah Keuangan Investasi (Sakola Manajemén EHSAL, Brussel). Maxim Hodak ogé teras-terasan ku pendidikan hukum hukum pajeg sareng Walanda.

Maxim Hodak

Gambar Maxim Hodak

Maxim Hodak nyaéta pengacara undang-undang walanda sareng pangalaman hukum anu éksténsif internasional (di-bumi) kalayan fokus anu khusus dina ngaladénan klien ti pasar Eurasian di Belanda dina bidang hukum perusahaan Walanda, hukum komersial Belanda, hukum perdagangan internasional, kauangan perusahaan ngahiji sareng akuisisi, netepkeun sareng ngokolakeun proyék internasional rumit sareng struktur pajak / kauangan. Maxim Hodak komunikasi dina basa Walanda, Jerman, Perancis, Inggris, Rusia sareng Ukraina.

Maxim Hodak parantos difokuskeun para klien ti Eurasia salaku tanggapan kana kabutuhan klien sapertos kitu pikeun nampi naséhat anu légal sareng dukungan dina kerangka ngadamel operasi sareng nyusun aset sareng kagiatan dina sareng ngalangkungan yurisdiksi Walanda.

Maxim Hodak ngamimitian karir légal di Clifford Chance Brussels di 2002. Salajengna anjeunna parantos nyambut damel salaku légal di ING Bank di Walanda. Taun 2005 anjeunna dipénta ngiringan saluran TV internasional salaku pituah umum sareng direktur pangurus perusahaan ngayakeun pikeun ngadukung lembaga pangembangan internasional sareng ékspansi ti Walanda. Mimitian ti taun 2009 Maxim Hodak parantos teras-terasan nyayogikeun jasa sah pikeun sagala rupa klien Eurasian di Belanda sareng fokus dina perusahaan korporat sareng kontrak, pajak internasional, strukturna sareng aset kauangan.

Maxim Hodak nyepeng gelar Master in Law (University of Amsterdam) sareng gelar pendidikan profesional Pasasiswa lulusan di daérah Kauangan Investment (EHSAL Management School, Brussels). Maxim Hodak ogé teras-terasan ku pendidikan hukum hukum pajeg sareng Walanda.