Maxim Hodak mangrupikeun jaksa hukum Belanda anu ngagaduhan pangalaman hukum internasional (in-house) anu éksténsif sareng fokus khusus pikeun ngalayanan palanggan ti pasar Eurasia di Walanda dina bidang hukum perusahaan Walanda, hukum komérsial Walanda, hukum perdagangan internasional, perusahaan kauangan sareng ngahiji sareng akuisisi, nyetél sareng ngatur proyék internasional rumit sareng struktur pajeg / kauangan. Maxim Hodak komunikasi dina basa Walanda, Jérman, Perancis, Inggris, Rusia sareng Ukraina. Maxim Hodak parantos fokus ka klien ti Eurasia salaku réspon kana kabutuhan anu langkung seueur tina klien sapertos nampi nasihat hukum anu jero sareng dukungan dina kerangka nyetél operasi sareng nyusun aset sareng kagiatan di sareng ngalangkungan yurisdiksi Belanda.Maxim Hodak ngamimitian karir hukum na di Clifford Chance Brussel di 2002. Salajengna anjeunna damel salaku penasihat hukum di ING Bank di Walanda. Dina 2005 anjeunna dipénta ngiringan saluran TV internasional salaku pembimbing umum sareng diréktur pangurus perusahaan induk pikeun ngadukung éntitas dina kamekaran internasional sareng ékspansi ti Walanda. Dimimitian ti 2009 Maxim Hodak sapinuhna nuluykeun nyayogikeun jasa hukum ka sababaraha konsumén Eurasia di Walanda kalayan fokus kana hukum perusahaan sareng kontrak, pajak internasional, struktur aset sareng pembiayaan proyek. Maxim Hodak nyepeng gelar Master dina Hukum (Universitas Amsterdam) sareng gelar pendidikan profesional Pascasarjana di daérah Keuangan Investasi (EHSAL Management School, Brussel). Maxim Hodak ogé langkung sibuk sareng pendidikan hukum sareng pajeg Walanda.

Maxim Hodak

Gambar Maxim Hodak

Maxim Hodak nyaéta pengacara undang-undang walanda sareng pangalaman hukum anu éksténsif internasional (di-bumi) kalayan fokus anu khusus dina ngaladénan klien ti pasar Eurasian di Belanda dina bidang hukum perusahaan Walanda, hukum komersial Belanda, hukum perdagangan internasional, kauangan perusahaan ngahiji sareng akuisisi, netepkeun sareng ngokolakeun proyék internasional rumit sareng struktur pajak / kauangan. Maxim Hodak komunikasi dina basa Walanda, Jerman, Perancis, Inggris, Rusia sareng Ukraina.

Maxim Hodak parantos difokuskeun para klien ti Eurasia salaku tanggapan kana kabutuhan klien sapertos kitu pikeun nampi naséhat anu légal sareng dukungan dina kerangka ngadamel operasi sareng nyusun aset sareng kagiatan dina sareng ngalangkungan yurisdiksi Walanda.

Maxim Hodak ngamimitian karir légal di Clifford Chance Brussels di 2002. Salajengna anjeunna parantos nyambut damel salaku légal di ING Bank di Walanda. Taun 2005 anjeunna dipénta ngiringan saluran TV internasional salaku pituah umum sareng direktur pangurus perusahaan ngayakeun pikeun ngadukung lembaga pangembangan internasional sareng ékspansi ti Walanda. Mimitian ti taun 2009 Maxim Hodak parantos teras-terasan nyayogikeun jasa sah pikeun sagala rupa klien Eurasian di Belanda sareng fokus dina perusahaan korporat sareng kontrak, pajak internasional, strukturna sareng aset kauangan.

Maxim Hodak nyepeng gelar Master in Law (University of Amsterdam) sareng gelar pendidikan profesional Pasasiswa lulusan di daérah Kauangan Investment (EHSAL Management School, Brussels). Maxim Hodak ogé teras-terasan ku pendidikan hukum hukum pajeg sareng Walanda.