Perlindungan hak-hak privasi janten langkung penting dina komunitas anu ayeuna. Hal ieu tiasa pikeun sabagian ageung pikeun dikaitkeun kana digitalisasi, pamekaran inpormasi anu langkung sering diolah dina bentuk digital. Hanjakalna, digitalisasi ogé ngagaduhan résiko. Pikeun ngalindungan kabébasan kami, peraturan kabentukna kabentuk.

LAW & MORE BISA ASSIST KAU
DI APA-APA PERKARA MENENGAH UNTUK MEDIA

UU Media

Istilah média nyertakeun koran, televisi, radio sareng internét. Éta tiasa kajadian yén anjeun atanapi perusahaan némbongan dina média sacara teu ngahaja sareng cara anu négatip. Di dunya modéren dimana inpormasi anu dibagi sareng disimpen sacara online, ieu tiasa ngudag anjeun. Ku sabab éta penting pikeun nyandak ukuran anu leres upami anjeun ngalaman masalah média.

UU hukum nyertakeun sababaraha widang hukum. Perhatian khusus tiasa difokuskeun kana hukum hak cipta, hukum privasi sareng hak potret. Dina ngawalon patarosan naha publikasi henteu dibeunangkeun, hak anjeun pikeun ngajagaan kaagungan sareng reputasi kedah ditimbang ngalawan hak kabébasan ekspres.

Dina hal fitnah éléktronik, pentingna bukti éta kacatet leres. Upami email teu sah, kéngingkeun email ieu disimpen dina bentuk éléktronik. Salajengna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarékam bukti dina bewijsonline.nl. Ieu mastikeun yén anjeun ngagaduhan buktina anu saé.

Law & More tiasa ngabantosan anjeun dina masalah naon ngeunaan hukum média. Pengacara kami tiasa mamatahan anjeun sareng ngajawab sadaya patarosan anjeun.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng taun pangalaman, klien kami tiasa ngandelkeun ngadukung sah pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, ngajengkeun di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl