DIBUTUHkeun Pengacara Media?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Média
/

Pengacara Média

Istilah média nyertakeun koran, televisi, radio sareng internét. Éta tiasa kajadian yén anjeun atanapi perusahaan némbongan dina média sacara teu ngahaja sareng cara anu négatip. Di dunya modéren dimana inpormasi anu dibagi sareng disimpen sacara online, ieu tiasa ngudag anjeun. Ku sabab éta penting pikeun nyandak ukuran anu leres upami anjeun ngalaman masalah média.

UU hukum nyertakeun sababaraha widang hukum. Perhatian khusus tiasa difokuskeun kana hukum hak cipta, hukum privasi sareng hak potret. Dina ngawalon patarosan naha publikasi henteu dibeunangkeun, hak anjeun pikeun ngajagaan kaagungan sareng reputasi kedah ditimbang ngalawan hak kabébasan ekspres.

Dina hal fitnah éléktronik, pentingna bukti éta kacatet leres. Upami email teu sah, kéngingkeun email ieu disimpen dina bentuk éléktronik. Salajengna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarékam bukti dina bewijsonline.nl. Ieu mastikeun yén anjeun ngagaduhan buktina anu saé.

Law & More tiasa ngabantosan anjeun dina masalah naon ngeunaan hukum média. Pengacara kami tiasa mamatahan anjeun sareng ngajawab sadaya patarosan anjeun.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng taun pangalaman, klien kami tiasa ngandelkeun ngadukung sah pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Media kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.