BUTUH ACARA MEDIA?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng ngadamel rencana aksi anu pas
Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

Pengacara Média

Istilah média nyertakeun koran, televisi, radio sareng internét. Éta tiasa kajadian yén anjeun atanapi perusahaan némbongan dina média sacara teu ngahaja sareng cara anu négatip. Di dunya modéren dimana inpormasi anu dibagi sareng disimpen sacara online, ieu tiasa ngudag anjeun. Ku sabab éta penting pikeun nyandak ukuran anu leres upami anjeun ngalaman masalah média.

UU hukum nyertakeun sababaraha widang hukum. Perhatian khusus tiasa difokuskeun kana hukum hak cipta, hukum privasi sareng hak potret. Dina ngawalon patarosan naha publikasi henteu dibeunangkeun, hak anjeun pikeun ngajagaan kaagungan sareng reputasi kedah ditimbang ngalawan hak kabébasan ekspres.

Dina hal fitnah éléktronik, pentingna bukti éta kacatet leres. Upami email teu sah, kéngingkeun email ieu disimpen dina bentuk éléktronik. Salajengna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarékam bukti dina bewijsonline.nl. Ieu mastikeun yén anjeun ngagaduhan buktina anu saé.

Law & More tiasa ngabantosan anjeun dina masalah naon ngeunaan hukum média. Pengacara kami tiasa mamatahan anjeun sareng ngajawab sadaya patarosan anjeun.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

MITRA / ADVOCATE

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam

Pengacara perusahaan

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng taun pangalaman, klien kami tiasa ngandelkeun ngadukung sah pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Pengacara Media kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More