Upami anjeun gaduh sengketa sareng batur, badé sengketa badé direngsekeun pas mungkin. Sering pasualan padumukan nyababkeun émosina diluncurkeun kalayan luhur, sareng hasilna boh pihak henteu ningali deui solusi. Mediasi tiasa ngarobih éta. Mediasi mangrupikeun resolusi gabungan pikeun sengketa sareng bantuan mediator konflik nétral: mediator. Aya sababaraha prinsip penting pikeun mediasi: sukarela sareng karusiahan. Duanana pihak anu calik sapanjang tabél sacara sukarela sareng gaduh sikep pro-aktip. Salian ti éta, duanana pihak-pihak ngayakeun pikeun ngajaga karahasiaan. Ieu ogé dianggo pikeun panengah. Mediator ngabahas sadaya paguneman, ngawaskeun prosés sareng ngabantosan anjeun milarian solusi anu cocog.

TANGKATKEUNAN PELUPUSAN?
KAMI NANJETAN KAMU

mediasi

babarengan Law & More anjeun bakal kéngingkeun inti papaséaan

Menu Gancang

1. Naon ari mediasi?

Upami anjeun gaduh sengketa sareng batur, badé sengketa badé direngsekeun pas mungkin. Sering pasualan padumukan nyababkeun émosina diluncurkeun kalayan luhur, sareng hasilna boh pihak henteu ningali deui solusi. Mediasi tiasa ngarobih éta. Mediasi mangrupikeun resolusi gabungan pikeun sengketa sareng bantuan mediator konflik nétral: mediator. Aya sababaraha prinsip penting pikeun mediasi: sukarela sareng karusiahan. Duanana pihak anu calik sapanjang tabél sacara sukarela sareng gaduh sikep pro-aktip. Salian ti éta, duanana pihak-pihak ngayakeun pikeun ngajaga karahasiaan. Ieu ogé dianggo pikeun panengah. Mediator ngabahas sadaya paguneman, ngawaskeun prosés sareng ngabantosan anjeun milarian solusi anu cocog.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Nyauran +31 40 369 06 80

"Law & More ahli hukum
nu aub sareng
tiasa empathize sareng
masalah klien "

2. Naha mediasi?

Mediasi ngagaduhan seueur kauntungan. Aya solusi anu langkung kreatif dimungkinkeun dina mediasi ti salami prosedur hukum. Sering solusi gabungan tiasa ngahontal anu nyugemakeun sadaya pihak anu karaos.

nu Law & More mediator henteu nyandak posisi sareng teu nyandak kaputusan. Anjeun bakal ngalakukeun ieu diri. Anjeun bakal aktip milu sareng antukna anjeun bakal nangtukeun hasilna. Mediator kami bakal nungtun sareng ngadukung anjeun dina ngalakukeunana. Kauntungan penting nyaéta nyaéta kadua pihak tetep kakawasaan tina solusi sareng hubungan anjeun moal ruksak teu perlu. Ieu pasti penting bisi anjeun ngagaduhan murangkalih pikeun duaan kusabab anjeun kedah berinteraksi sareng komunikasi saling saatos cerai.

mediasi

3. Iraha mediasi?

Mediasi mangpaat pikeun ampir sagala konflik sareng pasengketa, pikeun pribadi ogé perusahaan.

Anjeun tiasa contona mikirkeun:

• Perceraian
• Susunan kontak
• Masalah kulawarga
• Masalah gotong royong
• Sengketa Buruh
• Pertengkepan bisnis - nl

4. Kunaon Law & More?

• Anjeun dijamin kualitas, boh dina widang hukum sapertos waktos sesi mediasi (s).
• Duaan sareng anjeun Law & More mediator anjeun bakal ngabahas sadaya aspék sareng latar tukang carita sengketa ti mimiti. Saatos éta anjeun bakal nyarioskeun saran ngeunaan silih kanggo méréskeun jalanna.
• anjeun Law & More mediator ngabahas konsultasi, ngajamin bantosan hukum sareng émosi sareng ngiringan kapayunna pikeun dua pihak nalika konsultasi.
• Salila sakabéh prosés panengah perhatian bakal dibayar kanggo carita anjeun, émosi sareng kapentingan.
• Dina tungtung prosés mediasi anjeun Law & More mediator bakal mastikeun yén sadaya perjanjian anu parantos dilakukeun antara anjeun sareng pihak anu sanésna bakal ditetepkeun sacara saksama dina perjangjian hasil tulisan.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl