BUTUH A PENGACARA MEDIASI?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
mediasi
/

mediasi

babarengan Law & More anjeun bakal kéngingkeun inti papaséaan

Menu Gancang

1. Naon ari mediasi?

Upami anjeun gaduh sengketa sareng batur, badé sengketa badé direngsekeun pas mungkin. Sering pasualan padumukan nyababkeun émosina diluncurkeun kalayan luhur, sareng hasilna boh pihak henteu ningali deui solusi. Mediasi tiasa ngarobih éta. Mediasi mangrupikeun resolusi gabungan pikeun sengketa sareng bantuan mediator konflik nétral: mediator. Aya sababaraha prinsip penting pikeun mediasi: sukarela sareng karusiahan. Duanana pihak anu calik sapanjang tabél sacara sukarela sareng gaduh sikep pro-aktip. Salian ti éta, duanana pihak-pihak ngayakeun pikeun ngajaga karahasiaan. Ieu ogé dianggo pikeun panengah. Mediator ngabahas sadaya paguneman, ngawaskeun prosés sareng ngabantosan anjeun milarian solusi anu cocog.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

2. Naha mediasi?

Mediasi ngagaduhan seueur kauntungan. Aya solusi anu langkung kreatif dimungkinkeun dina mediasi ti salami prosedur hukum. Sering solusi gabungan tiasa ngahontal anu nyugemakeun sadaya pihak anu karaos.

nu Law & More mediator henteu nyandak posisi sareng teu nyandak kaputusan. Anjeun bakal ngalakukeun ieu diri. Anjeun bakal aktip milu sareng antukna anjeun bakal nangtukeun hasilna. Mediator kami bakal nungtun sareng ngadukung anjeun dina ngalakukeunana. Kauntungan penting nyaéta nyaéta kadua pihak tetep kakawasaan tina solusi sareng hubungan anjeun moal ruksak teu perlu. Ieu pasti penting bisi anjeun ngagaduhan murangkalih pikeun duaan kusabab anjeun kedah berinteraksi sareng komunikasi saling saatos cerai.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Mediasi kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

mediasi3. Iraha mediasi?

Mediasi mangpaat pikeun ampir sagala konflik sareng pasengketa, pikeun pribadi ogé perusahaan.

Anjeun tiasa contona mikirkeun:

  • Perceraian
  • Pangaturan kontak
  • urusan kulawarga
  • Masalah gotong royong
  • Perselisihan Buruh
  • Pertengkepan bisnis - nl

4. Kunaon Law & More?

  • Anjeun dijamin kualitas, boh dina widang hukum sapertos salami sesi mediasi.
  • Kalayan sareng anjeun Law & More mediator anjeun bakal ngabahas sadaya aspék sareng latar tukang carita sengketa ti mimiti. Saatos éta anjeun bakal nyarioskeun saran ngeunaan silih kanggo méréskeun jalanna.
  • Anjeun Law & More mediator ngabahas konsultasi, ngajamin bantosan hukum sareng émosi sareng ngiringan kapayunna pikeun dua pihak nalika konsultasi.
  • Salila sakabéh proses mediasi perhatian bakal dibayar kanggo carita anjeun, émosi sareng kapentingan.
  • Di tungtung prosés mediasi anjeun Law & More mediator bakal mastikeun yén sadaya perjanjian anu parantos dilakukeun antara anjeun sareng pihak anu sanésna bakal ditetepkeun sacara saksama dina perjangjian hasil tulisan.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.