Michelle Marjanovic

Michelle Marjanovic

Michelle ngagunakeun kaahlian jeung markisa dirina pikeun hukum pikeun ngahontal hasil utmost pikeun klien. Ciri tina pendekatan nya éta Michelle kalibet tur ramah ka klien tur dianggo akurat. Dina ngalakukeun kitu, manehna ngahargaan kanyataan yén klien karasaeun dipikaharti, sahingga pendekatan dirina teu ukur yudisial, tapi ogé pribadi. Saterusna, Michelle teu discouraged ku nangtang masalah hukum. Ogé, dina kaayaan sapertos kieu, pendekatan sareng katekunan pribadina bakal ditingali.

jero Law & More, Michelle utamana jalan dina widang hukum imigrasi jeung hukum pagawean.

Dina waktu luang nya, Michelle enjoys bade kaluar pikeun dinner jeung kulawarga jeung babaturan nya. Manehna oge enjoys iinditan pikeun manggihan budaya anyar.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Gambar Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Pengacara-hukum
Pengacara-hukum
Pangacara Hukum
Law & More