Keluhan umum di dunya hukum nyaéta yén pengacara umumna condong ngagunakeun anu teu kaharti…

Keluhan umum di dunya hukum nyaéta pangacara umum umumna ngagampangkeun hukum anu teu kaharti. Tétéla, ieu sanés janten masalah. Hakim Hansje Loman sareng registrasi Hans Braam ti pengadilan Amsterdam nembé nampi 'Klare Taalbokaal 2016' (Hapus Basa Trofi 2016) pikeun nyerat kaputusan pangadilan anu paling kaharti. Kaputusan museurkeun penangguhan lisénsi nyetir alatan pamakean narkoba anu disangka.

ngabagikeun