Keluhan umum di dunya hukum nyaéta pengacara…

Keluhan umum di dunya hukum nyaéta pengacara umumna condong ngagunakeun hukum anu teu kaharti. Tétéla, ieu teu salawasna masalah. Hakim Hansje Loman jeung registrar Hans Braam pangadilan tina Amsterdam nembe nampi 'Klare Taalbokaal 2016' (Clear Language Trophy 2016) pikeun nyerat kaputusan pangadilan anu paling kaharti. Kaputusan ngeunaan gantung tina lisénsi nyetir kusabab disangka pamakean narkoba.

Law & More