Kacilakaan anyar anu kontroversial ku mobil mandiri ...

Kacilakaan anyar anu kontroversial kalayan mobil nyetir sacara jelas henteu mareuman industri sareng pamaréntah Walanda. Anyar-ayeuna, tagihanana diadopsi ku kabinét Walanda anu ngamungkinkeun pikeun ngalaksanakeun percobaan dina jalan nganggo mobil nyetir tanpa supir sacara fisik dina kendaraan. Nepi ka ayeuna supirna kedah hadir fisik. Perusahaan bakal engké tiasa nerapkeun ijin anu ngamungkinkeun tes ieu dilakukeun.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.