Biaya pikeun ngagunakeun telepon sélulér Anjeun di luar negeri turun gancang

Kiwari, éta parantos jauh kirang umum pikeun asal ka tagihan telepon tinggi (teu dihaja) sababaraha ratus euro saatos éta perjalanan taunan, pantes di Éropa. Waragad ngagunakeun telepon sélulér di luar nagri parantos turun langkung ti 90% dibandingkeun sareng 5 dugi ka 10 taun ka pengker. Salaku hasil tina usaha Komisi Éropa, biaya roaming (singgetna: biaya anu dilakukeun pikeun ngaktipkeun panyadia nganggo jaringan panyadia asing) bahkan bakal dileungitkeun sacara lengkep per 15 Juni 2017. Ti tanggal éta, biaya pikeun panggunaan telepon asing di Éropa bakal dikirangan tina kebat anjeun sapertos biaya anu biasa, ngalawan tarif anu normal.

ngabagikeun