Ngirimkeun sanés padamel

'kurir sapédah Deliveroo Sytse Ferwanda (20) nyaéta pangusaha mandiri sareng sanés karyawan' mangrupikeun putusan pengadilan di Amsterdam. Kontrak anu disimpulkeun antara pangirim sareng Deliveroo henteu kaétang salaku kontrak padamelan - sahingga mangrupikeun pangirim sanés karyawan di perusahaan pangiriman. Numutkeun hakim jelas yén kontrak ieu dimaksudkeun salaku kontrak timer pagawean. Ogé dumasar kana métode gawé éta jelas yén euweuh pagawean dibayar dina hal ieu.

Law & More