Sistem peradilan Walanda masih anyar. Ti 1 Maret 2017 éta bakal…

Sistem peradilan Walanda masih anyar. Ti 1 Maret 2017 éta bakal janten kamungkinan pikeun ngahuding sacara digital di Mahkamah Agung Walanda dina kasus ngaku sipil. Intina, prosedur cassation tetep sami. Nanging, éta bakal janten kamungkinan pikeun nimukeun cara ngagem online (jinis nyalira digital) sareng kanggo tukeur dokumén sareng inpormasi. Sadaya ieu disababkeun asup kana kakuatan perdaan Inovasi Baru jeung Inovasi (KEI).

09-02-2017

ngabagikeun