Sistem yudisial Walanda inovatif. Ti tanggal 1 Maret 2017 éta bakal…

Sistem peradilan Walanda masih anyar. Ti 1 Maret 2017 éta bakal janten kamungkinan pikeun ngahuding sacara digital di Mahkamah Agung Walanda dina kasus ngaku sipil. Intina, prosedur cassation tetep sami. Nanging, éta bakal janten kamungkinan pikeun nimukeun cara ngagem online (jinis nyalira digital) sareng kanggo tukeur dokumén sareng inpormasi. Sadaya ieu disababkeun asup kana kakuatan perdaan Inovasi Baru jeung Inovasi (KEI).

09-02-2017

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.