Eindhoven mangrupikeun anu séjén anu dikenal pikeun bandara 'Bandara Eindhoven'…

Eindhoven mangrupikeun anu séjén anu dikenal pikeun bandara 'Bandara Eindhoven'. Saha anu milih cicing caket ka Bandara Eindhoven kedah ngiringan kamungkinan gangguan aircraf overflying. Tapi, salah saurang warga Belanda manggih yén gangguan ieu parantos serius teuing sareng nungtut rugi karugian. Pengadilan Walanda Wétan Brabant henteu satuju: ngan aya rohangan pikeun rugi upami karusakan éta henteu dipiharep dina waktos anjeunna ngagaleuh dua imahna dina taun 1993 sareng 2009. Hanjakalna kanggo padumukan karusakan parantos dikirangan kusabab standar bising ieu parantos dipikaterang ti saprak éta 1979. Sareng, paningkatan gerak penerbangan 18,000 ka 30,000 obahe, standar bising ieu teu acan langkung.

12-04-2017

ngabagikeun