Gambar Berita

Eindhoven diantarana dikenal ku bandara na 'Eindhoven bandara '…

Eindhoven diantarana dikenal ku bandara na 'Eindhoven bandara '. Jalma anu milih cicing deukeut Eindhoven Bandara kedah merhatikeun kamungkinan gangguan tina pesawat anu ngapung. Sanajan kitu, salah sahiji warga Walanda lokal manggihan yén gangguan ieu geus jadi teuing serius tur nungtut santunan leungitna. Pangadilan Walanda Wétan Brabant teu satuju: ngan aya kamar pikeun santunan lamun karuksakan teu foreseeable dina waktu manehna meuli dua imah na di 1993 jeung 2009. Hanjakal keur nyicingan karuksakan geus foreseeable salaku standar noise geus dipikawanoh saprak 1979. Jeung, sanajan paningkatan dina gerakan hiber ti 18,000 ka 30,000 gerakan, standar noise ieu teu acan ngaleuwihan.

12-04-2017

Law & More