Intina hukum wajib…

Intina hukum wajib sacara umum yén hiji jalma henteu ngan saukur nurunkeun tina sasadiaan sapertos kitu. Mangkaning, Kode Sipil Belanda nyatakeun dina tulisan 7: 902 yén hiji-hiji nyababkeun tina hukum wajib ku cara perjanjian padumukan, nalika perjanjian ieu dimaksudkeun pikeun ngeureunkeun kateupastian atanapi perselisihan anu aya sareng nyayogikeun yén éta henteu bertentangan sareng kasopanan umum sareng umum mesen. Ieu parantos dikonfirmasi ku Mahkamah Agung Walanda dina tanggal 6 Januari, dina kasus dimana Dana Taxi Taxi ('Sociaal Fonds Taxi') ngadepsi perusahaan taksi Blue Taxi kalayan nolak na mayar waktos ngantosan supirna. Taksi Biru sareng supir taksi anu relevan, nyarioskeun prinsip ieu dina perjanjian padumukan. Leungit, Teksi Biru ngagambar jerami pondok, kumargi pangaturanana teu tiasa disusud ngalawan SFT.

2017-02-02

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.