Tanggal 1 Januari, hukum Perancis diberlaku dumasar kana…

Dina tanggal 1 Januari, undang-undang Perancis berkuat kuasa dina dasar para karyawan tiasa mareuman smartphone saluareun jam pagawéan saengga tiasa ngiringan aksés ka email kerja na. Ukuran ieu mangrupikeun konsekuensi tina ningkat tina tekanan tina kedah diperyogikeun sareng nyambung, anu nyababkeun jumlah lembur anu henteu dibayar sareng masalah kaséhatan. Perusahaan ageung sareng 50 atanapi langkung karyawan diwajibkeun badami sareng karyawan ngeunaan aturan khusus anu bakal diapungkeun ka aranjeunna. Naha urang Walanda bakal milu?

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.