Belanda mangrupikeun pamimpin inovasi di Éropa

Numutkeun ka Papan Inovasi Inovasi Éropa Komisi Éropa, Walanda nampi 27 indikator pikeun poténsi inovasi. Walanda ayeuna aya dina posisi ka 4 (2016 - tempat ka 5), ​​sareng ditunjuk salaku Pamimpin Inovasi di 2017, babarengan sareng Denmark, Finlandia sareng Inggris.

Numutkeun Menteri Luar Ékonomi Walanda, urang sumping ka hasilna ieu kusabab nagara, universitas sareng perusahaan damel babarengan. Salah sahiji kriteria Skor Papan Inovasi Éropa pikeun Penilaian Negeri nyaéta 'gawé babarengan umum-swasta'. Éta ogé disebatkeun yén investasi pikeun inovasi di Walanda anu pangluhurna di Éropa.

Anjeun museurkeun The European Inovation Scoreboard 2017? Anjeun tiasa maca sadayana dina situs Komisi Komisi Éropa.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.