Belanda mangrupikeun pamimpin inovasi di Éropa

Numutkeun ka Papan Inovasi Inovasi Éropa Komisi Éropa, Walanda nampi 27 indikator pikeun poténsi inovasi. Walanda ayeuna aya dina posisi ka 4 (2016 - tempat ka 5), ​​sareng ditunjuk salaku Pamimpin Inovasi di 2017, babarengan sareng Denmark, Finlandia sareng Inggris.

Numutkeun Menteri Luar Ékonomi Walanda, urang sumping ka hasilna ieu kusabab nagara, universitas sareng perusahaan damel babarengan. Salah sahiji kriteria Skor Papan Inovasi Éropa pikeun Penilaian Negeri nyaéta 'gawé babarengan umum-swasta'. Éta ogé disebatkeun yén investasi pikeun inovasi di Walanda anu pangluhurna di Éropa.

Anjeun museurkeun The European Inovation Scoreboard 2017? Anjeun tiasa maca sadayana dina situs Komisi Komisi Éropa.

ngabagikeun