Peraturan anyar pikeun iklan pikeun rokok éléktronik tanpa nikotin

Dina 1 Juli 2017, dilarang di Belanda pikeun ngiklankeun rokok éléktronik tanpa nikotin sareng kanggo campuran ramuan pipa cai. Aturan anyar ditrapkeun pikeun sadayana. Ku cara kieu, Pamaréntah Walanda neruskeun kawijakan na pikeun ngajagi barudak di handapeun umur 18. Nalika tanggal 1 Juli 2017, éta ogé henteu deui meunang rokok éléktronik salaku hadiah dina pameran. Otoritas Kasalametan Produk Walanda sareng Konsumén Produk Walanda parantos ditugaskeun tugas pikeun ngawaskeun patuh kana aturan anyar ieu.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.