Peraturan anyar pikeun iklan pikeun rokok éléktronik tanpa nikotin

Dina 1 Juli 2017, dilarang di Belanda pikeun ngiklankeun rokok éléktronik tanpa nikotin sareng kanggo campuran ramuan pipa cai. Aturan anyar ditrapkeun pikeun sadayana. Ku cara kieu, Pamaréntah Walanda neruskeun kawijakan na pikeun ngajagi barudak di handapeun umur 18. Nalika tanggal 1 Juli 2017, éta ogé henteu deui meunang rokok éléktronik salaku hadiah dina pameran. Otoritas Kasalametan Produk Walanda sareng Konsumén Produk Walanda parantos ditugaskeun tugas pikeun ngawaskeun patuh kana aturan anyar ieu.

ngabagikeun