The Pastafarians: pendukung kapercayaan anu rada teu masuk akal ...

Para Pastafarians: para pendukung kana kapercayaan anu rada ganjil dina monster spaghetti ngalayang. Éta parantos janten fenomena nyata. Panyokong Pastafarianism parantos sababaraha kali ngadamel berita pikeun hajatna pikeun dipoto pikeun paspor atanapi kartu identitas kalayan kolander dina sirahna. Argumen anu aranjeunna anggo nyaéta aranjeunna - sapertos urang Yahudi sareng umat Islam - ngaharepkeun sirahna tina sudut pandang agama. Dina hiji hal anu anyar, pengadilan pengadilan East-Brabant parantos ngeureunkeun hal ieu sareng maréntah, saluyu sareng kriteria ECHR, yén Pastafarianisme henteu nunjukkeun cara cekap cukup pikeun dianggap salaku agama atanapi kapercayaan. Sumawona, lalaki anu ditaroskeun teu cekap ngajawab patarosan pangadilan sareng teu tiasa nunjukkeun persepsi anu serius ngeunaan hiji agama atanapi kapercayaan.

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.