Ngeposkeun ulasan Google négatip sareng palsu

Ngeposkeun ulasan Google négatip sareng palsu ngarugikeun palanggan anu henteu sugema. Konsumén masangkeun ulasan négatip ngeunaan pabinihan sareng Déwan Direksi na handapeun landian anu béda-béda sareng anonim. The Amsterdam Pangadilan Banding nyatakeun yén nasabah teu contradict yén manéhna geus teu acted di conformity jeung aturan hukum teu katulis nu dianggap bisa ditarima dina kahirupan sosial, sarta ku kituna manéhna geus ngalakonan hiji kalakuan dibeunangkeun ka pabinihan. hasilna nyaeta nasabah anu diperlukeun pikeun mayar ampir 17.000 euro pikeun karuksakan sarta waragad lianna.

2018-01-13

Law & More