Smartphone parantos janten bagian penting tina lansekap Belanda…

Smartphone parantos janten bagian penting tina lansekap Walanda. Sakuduna, kitu, henteu janten faktor konstan; khususna henteu di lingkungan profesional. Anyar, hakim Walanda mutuskeun yén panggunaan WhatsApp salami jam kerja janten dina lingkup prinsip 'moal aya padamelan, teu mayar.' Dina hal ieu, karyawan anu nembe dipecat parantos ngirim teu kurang ti 1,255 pesen amorous dina satengah taun, anu numutkeun pangadilan Belanda diyakinkeun deduksi jumlahna aya $ 1500, - ti masih kénéh dibayar hak liburan anu luar biasa. Sabab, pikir dua kali sateuacan anjeun nyandak telepon tina méja anjeun.

ngabagikeun