Dina waktos ieu, sigana sadayana bakal aya anu perhatoskeun: presiden Trump…

Ku waktos ayeuna, sigana sadayana bakal perasan: popularitas presiden Trump malah parantos turun saprak anjeunna ngenalkeun larangan perjalanan kontroversial na. Media Walanda parantos ngalaporkeun yén genep Iran anu terdampar di bandara Walanda Schiphol, nalika aranjeunna angkat ti Teheran ka Amérika Serikat. Sateuacanna, pengadilan di Seattle parantos ngagantungkeun larangan perjalanan. Samentara éta, ogé tilu hakim féderal mariksa dina larangan kasebut. Hakim dijadwalkeun pamariksaan, anu dilakukeun ku telepon, disiarkeun langsung sareng dituturkeun ku ratusan rébu jalma. Putusan hakim féderal bakal nuturkeun minggu ieu.

08-02-2017

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.