Ku waktos ayeuna, sigana sadayana bakal perasan: presiden Trump urang ...

Ku waktos ayeuna, sigana sadayana bakal perasan: popularitas presiden Trump malah parantos turun saprak anjeunna ngenalkeun larangan perjalanan kontroversial na. Media Walanda parantos ngalaporkeun yén genep Iran anu terdampar di bandara Walanda Schiphol, nalika aranjeunna angkat ti Teheran ka Amérika Serikat. Sateuacanna, pengadilan di Seattle parantos ngagantungkeun larangan perjalanan. Samentara éta, ogé tilu hakim féderal mariksa dina larangan kasebut. Hakim dijadwalkeun pamariksaan, anu dilakukeun ku telepon, disiarkeun langsung sareng dituturkeun ku ratusan rébu jalma. Putusan hakim féderal bakal nuturkeun minggu ieu.

08-02-2017

ngabagikeun