UBO ngadaptar di Walanda dina taun 2020

Petunjuk Éropa ngabutuhkeun nagara anggota pikeun nyetél ngadaptar UBO. UBO nangtung pikeun Nu boga Manfaat Manfaat. Ngadaptar UBO bakal dipasang di Walanda dina taun 2020. Ieu diperyogikeun yén ti taun 2020 teras, perusahaan sareng badan sah diwajibkeun ngadaptar (()) pamilik langsung. Bagian data data UBO, sapertos nami sareng kapentingan ékonomi, bakal dilakukeun umum ku cara didaptarkeun. Nanging, garansi parantos dipasang pikeun ngajagaan privasi UBOs.

UBO ngadaptar di Walanda dina taun 2020

Pembentukan pendaptaran UBO didasarkeun kana arahan anti pamilahan anti kaopat Uni Éropa, anu patali sareng ngempur kejahatan finansial sareng ékonomi sapertos penguburan artos sareng pembiayaan téroris. Ngadaptar UBO nyumbang ka ieu ku cara masihan transparansi ngeunaan jalma anu mangrupikeun mangpaat pikeun boga perusahaan atanapi lembaga anu sah. UBO sok janten jalma anu alami anu tangtosna kagiatan dina hiji perusahaan, naha éta henteu adegan.

Ngadaptar UBO bakal janten bagian tina padagang dagang sahingga bakal janten kasenian di handapeun Kamar Dagang.

Maca deui: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/04/04/ubo-register-vanaf-januari-2020-in-werking

ngabagikeun