UBO ngadaptar di Walanda dina taun 2020

Arahan Éropa meryogikeun nagara-nagara anggota pikeun nyetél UBO-register. UBO singkatan tina Pamilik Mangpaat Tungtungna. Daptar UBO bakal dipasang di Walanda dina 2020. Ieu nyababkeun yén ti taun 2020, perusahaan sareng badan hukum wajib ngadaptar pamilik langsung (di) na. Bagéan tina data pribadi UBO, sapertos nami sareng kapentingan ékonomi, bakal diumumkeun ku cara ngadaptar. Nanging, jaminan parantos dipasang pikeun panangtayungan privasi UBOs.

UBO ngadaptar di Walanda dina taun 2020

Pembentukan pendaptaran UBO didasarkeun kana arahan anti pamilahan anti kaopat Uni Éropa, anu patali sareng ngempur kejahatan finansial sareng ékonomi sapertos penguburan artos sareng pembiayaan téroris. Ngadaptar UBO nyumbang ka ieu ku cara masihan transparansi ngeunaan jalma anu mangrupikeun mangpaat pikeun boga perusahaan atanapi lembaga anu sah. UBO sok janten jalma anu alami anu tangtosna kagiatan dina hiji perusahaan, naha éta henteu adegan.

Ngadaptar UBO bakal janten bagian tina padagang dagang sahingga bakal janten kasenian di handapeun Kamar Dagang.

Maca deui: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/04/04/ubo-register-vanaf-januari-2020-in-werking

ngabagikeun
Law & More B.V.