Tatacara Keluhan Kantor

Law & More peunteun kepuasan klien urang. Firma kami bakal ngagunakeun usaha anu saé pikeun anjeun. Sanaos tiasa kajantenan yén anjeun teu sugema ngeunaan hiji aspek jasa urang. Anjeun bakal mendakan di handapeun tindakan anu anjeun tiasa lakukeun dina kaayaan sapertos kitu.

Upami anjeun henteu resep ngeunaan nyiptakeun sareng ngalaksanakeun perjanjian pasatujuan, kualitas jasa kami atanapi jumlah invoice kami, anjeun dipénta ngirimkeun heula bantahan anjeun ka pengacara anjeun sorangan. Anjeun tiasa ogé ngahubungi Mr. TGLM Meevis tegas urang. Sungut urang bakal ngadamel keluhan saluyu sareng prosedur sapertos anu dijelaskeun dina prosedur keluhan kantor kami.

Kami bakal, dina konsultasi sareng anjeun mendakan solusi pikeun masalah anu gancang-gancang. Kami bakal salawasna mastikeun solusi sapertos tulisan. Anjeun tiasa ngaharepkeun nampi réaksi kami kana keluhan anjeun dina tulisan dina 4 minggu. Dina acara urang kedah nyimpang tina istilah ieu, urang bakal nginpokeun ka anjeun dina waktuna sareng urang bakal nyebat alesan tina nyimpang sareng istilah anu aya anjeun badé ngaharepkeun réaksi ti kami.

Artikel 1 Watesan

Dina prosedur keluhan ieu istilah anu ditétélakeun di handap bakal hartos ieu:

humandeu: naon waé ekspresi teu aya rasa teu puas ku atanapi atas nama klien vis-à-vis para pengacara atanapi jalmi (s) kerja di handapeun tanggung jawabna ngeunaan kacindekan atanapi palaksanaan sengketa klien pikeun jasa profésional (overeenkomst van opdracht), kualitas jasa sapertos anu disayogikeun atanapi jumlah invoice kanggo jasa sapertos kitu, kecuali, kumaha ogé keluhan dina harti paragraf 4 UU Walanda ngeunaan Profesional Pengacara (Ngabela);

ngawadul: klien atanapi wakilna, ngajukeun keluhan;

perwira keluhan: pengacara anu dituduhkeun nanganan keluhan, mimitina Mr TGLM Meevis.

Pasal 2 lingkup aplikasi

2.1 Prosedur keluhan ieu dilarapkeun pikeun unggal papacangan pikeun jasa profésional anu dilakukeun ku Law & More BV ka para klienna.

2.2 Éta tanggung jawab unggal pengacara anu Law & More BV pikeun nanganan sadayana keluhan saluyu sareng prosedur keluhan ieu.

Pasal 3 Tujuanna

Tujuan tina prosedur keluhan ieu nyaéta:

  • prosedur ditumpukeun ku keluhan klien tiasa diputus ku cara berorientasi sareng solusi dina jangka waktu anu lumayan;
  • pikeun nempatkeun prosedur pikeun ngadegkeun cukang lantaran (s) masalah keluhan klien;
  • pikeun ngajaga sareng ningkatkeun hubungan klien anu tos aya ku nanganan keluhan dina cara anu ditangtoskeun;
  • pikeun ngamajukeun réspon kana naon keluhan dina cara anu difokuskeun klien;
  • pikeun ningkatkeun kualitas jasa ku ngabéréskeun sareng nganalisa keluhan.

Pasal 4 Informasi nalika ngamimitian jasa

4.1 Prosedur keluhan ieu parantos dilakukeun sacara umum. Dina surat naon waé sareng klien, klien kedah dilaporkeun yén aya prosedur keluhan anu aya, sareng prosedur ieu bakal dilarapkeun kana jasa anu disayogikeun.

4.2 Istilah standar patepungan (Sarat jeung kaayaan) anu dilarapkeun kana naon waé palanggan klien (ogé ku ayana surat papacangan sareng klien) kedah ngidentipikasi pihak anu mandiri atanapi badan ka saha / anu mangrupakeun keluhan anu henteu acan diputuskeun saluyu sareng prosedur keluhan ieu tiasa dikintunkeun pikeun menangkeun kaputusan anu ngabeungkeut.

4.3 Keluhan dina harti tulisan 1 prosedur prosedur keluhan ieu anu henteu direngsekeun saatosna ditangani saluyu sareng prosedur keluhan ieu tiasa dikintunkeun ka Advokasi Panitia Sumpah (Geschillencommissie Advocatuur).

Pasal 5 Prosedur keluhan internal

5.1 Upami klien ngadeukeutan kantor kalayan keluhan ngeunaan patunjuk paréntah anu masihan ka Law & More BV., Keluhan ieu bakal diteruskeun ka perwira keluhan.

5.2 Perwira keluhan bakal nginpokeun ka jalma anu saha waé keluhan na dilakukeun ngeunaan ngajukeun keluhan na bakal masihan puhar sareng jalmi anu ngalawan saha keluhan parantos parantos parantos ngajelaskeun keluhan na.

5.3 Saha jalma anu ngawadulkeun keluhan kedah nyobian ngabéréskeun masalah sareng klien anu relevan, naha henteu katukang pipilueun ku peuntas petugas.

5.4 Perwira keluhan kedah ngabéréskeun keluhan dina opat minggu saatos nampi keluhan, atanapi kedah ngawartosan anu ngeluh, nyatakeun perkawis, naon waé nyimpang tina istilah ieu, nunjukkeun istilah anu aya pendapat anu aya dina keluhan ieu bakal dipasihkeun.

5.5 Perwira keluhan kedah ngawartosan anu ngabantosan sareng jalma anu ngalawan keluhan ieu parantos dilakukeun dina tulisan ngeunaan pendapat ngeunaan jasa keluhan ieu, naha atanapi henteu aya saran.

5.6 Upami keluhan kasebut ditugaskeun ku cara anu nyugemakeun, juru peluh, petugas keluhan sareng jalmi anu ngabantosan keluhan anjeun bakal nandatanganan pendapat ngeunaan jasa keluhan ieu.

Pasal 6 Konpiden sareng gratis nanganan keluhan jawab

6.1 Perwira keluhan sareng jalmi anu ngabantosan aduan ieu kedah nyatakeun kerahasiaan ngeunaan penanganan keluhan.

6.2 Ngadu parantos moal ngahutang ganti rugi ngeunaan biaya nanganan keluhan.

Pasal 7 Tanggung jawab

7.1 Perwira keluhan kedah tanggel waler pikeun waktos keluhan.

7.2 Saha jalma anu kedah dilakukeun keluhan ieu kedah tetep nyatakeun petugas keluhan ngeunaan naon waé kontak sareng wadul sareng solusi anu lumayan.

7.3 Perwira keluhan kedah tetep ngawartosan anu ngalaporkeun ngeunaan penanganan keluhanna.

7.4 Patugas petugas kedah mastikeun file dina keluhan anu dijaga.

Pasal 8 Pendaptaran keluhan

8.1 Perwira keluhan kedah ngadaptar keluhan, ngaidentipikasi topik keluhan na.

8.2 Keluhan tiasa dibagi kana jejer anu kapisah.

8.3 Perwira keluhan kedah périodik ngalaporkeun dina nanganankeun keluhan sareng badé ngajukeun saran pikeun nyegah aduan anyar timbul sareng ningkatkeun prosedur.

8.4 Sakur laporan na rekomendasi anu bakal dibahas sareng dikintunkeun pikeun ngadamel kaputusan sahenteuna sakali sataun.