Rates

Law & More tuduhan kanggo padamelan anu saatos aya anu disebatkeun waragad jam-jam, anu sanésna gumantung kana pangalaman karyawan na sareng jinis pasualan dimana ogé faktor di handap ieu dipertimbangkeun:

  • Watak internasional pasualan éta
  • Pangetahuan spesialis / kaahlian unik / pajeulitna sah
  • Pentingitas
  • Jinis perusahaan / klien
Tingkat dasar:
babaturan deukeut € 175 - 195 €
Senior Associate € 195 - 225 €
batur sapagawean € 250 - 275 €

Kabéh ongkos henteu ngaluarkeun 21% PPN. Suku éta tiasa dirévasi unggal taun.

Law & More nyaéta, gumantung kana jinis tugas, disiapkeun nyayogikeun tina total harga, anu tiasa nyababkeun tagihan biaya tetep kanggo padamelan anu kedah dilakukeun.