Dupi anjeun milari
UNDANG-UNDANG HUKUM DI NÉRÉRÉS?

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Kami biasa dianggo pikeun klien lokal sareng internasional.

Dipariksa Tingkat jasa anu luhur pikeun unggal klién, individu ogé perusahaan atanapi lembaga.

Dipariksa Kami sayogi. Ogé dinten ayeuna.

Kaahlian Usaha

Kaahlian husus

kantor Law & MoreSaha pengacara di Law & More?

Kami mangrupikeun firma hukum Walanda anu dinamis sareng karakter internasional, khusus dina sagala rupa daérah hukum Walanda. Kami nyarios basa Walanda, Inggris, Perancis, Jerman, Turki, Rusia sareng Ukrania. Sungut urang nawiskeun jasa dina sajumlah daérah hukum pikeun perusahaan, pamaréntah, lembaga sareng individu. Klién kami asalna ti Walanda sareng luar negeri. Urang dipikanyaho pikeun komitmen urang, diaksés, disetir, euweuh jalan anu poyok.

Anjeun tiasa ngahubungan Law & More pikeun ampir sagala perkawis anu anjeun peryogi pengacara atanapi panasehat hukum.

• Kapentingan anjeun salawasna paling penting pikeun kami;
• Kami langsung kaanggo;
• Janjian tiasa dilakukeun ku telepon (+ 31403690680 or + 31203697121), email ([email dijaga]) atanapi ngalangkungan alat online kami lawyerappointment.nl;
• Kami ngecas ongkos lumayan sareng damel sacara transparan;
• Urang boga kantor di Eindhoven jeung Amsterdam.

Dupi patarosan atanapi kaayaan khusus anjeun henteu dina halaman wéb? Ulah ragu ngahubungan kami. Panginten urang tiasa ngabantosan anjeun ogé.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

wincik kontak Eindhoven

alamat: De Zaale 11
Kodeu Pasang: 5612 AJ Eindhoven
Nagara: Belanda

E-mail: [email dijaga]
Tel: + 31 40 369 06 80
Kamar Dagang: 27313406

wincik kontak Amsterdam

alamat: Overschiestraat 59
Kodeu pos:: 1062 XC Amsterdam
Nagara: Belanda

E-mail: [email dijaga]
Tel: + 31 20 369 71 21
Kamar Dagang: 27313406

jam muka

klantenvertellen-2022

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.