klien swasta

Salaku pribadi pribadi anjeun tiasa ngahubungan sareng hukum dina sababaraha cara. Law & More ngabantuan klien swasta dina sagala rupa bidang hukum. Kami gaduh kaahlian dina widang:

Naha éta cerai anu rumit, kéngingkeun ijin tempat tinggal, kontrak padamelan sareng mecat atanapi panyalindungan data pribadi anjeun, spesialis kami aya pikeun anjeun sareng milari jalan anu paling saé pikeun ngahontal tujuan anjeun.

Anu mimiti, urang nganalisis kaayaan anjeun sareng anjeun sareng kami nangtukeun taktik sareng rute anu bakal urang laksanakeun. Urang bahas waragad anu kami ngecas sareng kami ngajantenkeun perjanjian jelas ngeunaan ieu. Urang napelkeun nilai anu saé pikeun komunikasi anu saé sareng jelas sareng para klien kami sareng ku kituna urang salawasna ngaréspon gancang sareng kami kaserang kana kasus anjeun. Pendekatan kami pribadi, langsung sareng hasil berorientasi. Garis pondok, jelas antara pengacara sareng klien mangrupikeun hal anu pasti pikeun urang.

Naha anjeun ngagaduhan masalah hukum sareng anjeun peryogi bantosan ti spesialis? Ulah ragu ngahubungan kami. Kami bagja sareng daék masihan anjeun naséhat, ngabantosan anjeun dina rundingan sareng, upami perlu, ngawakilan anjeun dina lumangsungna hukum.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.