Klién swasta

Salaku pribadi pribadi anjeun tiasa ngahubungan sareng hukum dina sababaraha cara. Law & More ngabantuan klien swasta dina sagala rupa bidang hukum. Kami gaduh kaahlian dina widang:

  • jalma sareng hukum kulawarga;
  • hukum imigrasi;
  • hukum tanaga gawé;
  • hukum privasi.

Naha éta cerai anu rumit, kéngingkeun ijin tempat tinggal, kontrak padamelan sareng mecat atanapi panyalindungan data pribadi anjeun, spesialis kami aya pikeun anjeun sareng milari jalan anu paling saé pikeun ngahontal tujuan anjeun.

Anu mimiti, urang nganalisis kaayaan anjeun sareng anjeun sareng kami nangtukeun taktik sareng rute anu bakal urang laksanakeun. Urang bahas waragad anu kami ngecas sareng kami ngajantenkeun perjanjian jelas ngeunaan ieu. Urang napelkeun nilai anu saé pikeun komunikasi anu saé sareng jelas sareng para klien kami sareng ku kituna urang salawasna ngaréspon gancang sareng kami kaserang kana kasus anjeun. Pendekatan kami pribadi, langsung sareng hasil berorientasi. Garis pondok, jelas antara pengacara sareng klien mangrupikeun hal anu pasti pikeun urang.

Naha anjeun ngagaduhan masalah hukum sareng anjeun peryogi bantosan ti spesialis? Ulah ragu ngahubungan kami. Kami bagja sareng daék masihan anjeun naséhat, ngabantosan anjeun dina rundingan sareng, upami perlu, ngawakilan anjeun dina lumangsungna hukum.