Tim urang

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

jero Law & More, Tom ngurus urusan umum. Anjeunna mangrupikeun cékor sareng litigator kantor.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

jero Law & More Maxim museurkeun kana jasa pelanggan ti pasar Eurasian di Walanda dina bidang hukum perusahaan Walanda, hukum komersial Belanda, hukum perdagangan internasional, kauangan perusahaan sareng penggabungan sareng akuisisi, netepkeun sareng ngokolakeun proyék internasional rumit sareng struktur pajak / kauangan.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

jero Law & More, Ruby khusus dina hukum kontrak, hukum perusahaan sareng jasa sah perusahaan. Anjeunna ogé tiasa didamel salaku pengacara perusahaan pikeun perusahaan anjeun.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

jero Law & More, Aylin utamina dianggo dina hukum pribadi sareng kulawarga, hukum pagawean sareng hukum migrasi.

Y. (Yara) Knoops

Yara Knoops

pituah légal

jero Law & More Yara ngadukung tim dimana diperyogikeun sareng mantuan ngabéréskeun sababaraha masalah hukum sareng nyusun dokumen (prosedural) dokumen, boh Walanda sareng Rusia.

Max Mendor Poto

Max Mendor

Manager Marketing

Kalayan ngamuk kaahlian téknis sareng pangaweruh perusahaan'organisasi sareng manajemén Max nyaéta média sareng manajer pemasaran di Law & More.