BUTUH PENGACARA BISNIS KELUARGA?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng ngadamel rencana aksi anu pas
Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

Pengacara Bisnis Kulawarga

Law & More ngagaduhan pangaweruh anu mendalam sareng pangalaman dina naséhat sareng ngabantosan bisnis anu diurus pamilik dina basa Walanda sareng internasional. Salila sababaraha taun kami ngembangkeun pamahaman anu mendorong naon anu mendorong bisnis kulawarga Walanda sareng internasional sareng nyayogikeun naséhat hukum hukum sareng pajak pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngaidentipikasi sareng ngahontal tujuanna.

Kami mamatahan ngeunaan hal-hal perlindungan aset sareng kumaha carana ngajagi usaha pikeun ngalawan perumahan pajeg sareng résiko kauangan, kalebet teu diwatesan dina mitigasi dampakna.

Law & More aktip naroskeun kana milih struktur anu paling cocog sareng efisien pajak pikeun usaha kulawarga naha sacara internasional atanapi di jero Walanda nganggo skala komprehensif Walanda sareng pilihan perusahaan multijurisdictional anu sayogi.

Kami terampil dina urusan sengketa sareng perselisihan hukum sareng konflik antara anggota kulawarga, pemegang saham sareng manajemén, ahli waris, sareng wali.

Profesional urang mamatahan kana ngajual bisnis bari ngawatesan paparan kana pajeg pajeg Walanda.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

MITRA / ADVOCATE

tom.meevis@lawandmore.nl

Pangacara bisnis kulawarga urang siap pikeun anjeun

Pengacara perusahaan

Unggal perusahaan unik. Ku alatan éta, anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun perusahaan anjeun.

Upami éta dugi ka éta, kami ogé tiasa ngagugat anjeun. Kontak kami pikeun kaayaan.

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Ahli hukum Usaha Kulawarga kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Subsidi

Bantuan pemberian subsidi hartosna anjeun ngagaduhan hak pikeun kauangan sumberdaya ti badan administratif pikeun tujuan pembiayaan kagiatan anu tangtu. Pemberian subsidi sok gaduh dasar anu sah. Salian nyetél aturan, subsidi ogé alat anu dianggo pamaréntah. Ku cara kieu, pamaréntah ngarangkeun kalakuan anu dipikahoyong. Subsidi sering kaayaan kana kaayaan. Kaayaan ieu tiasa dipariksa ku pamaréntah pikeun ningali upami aranjeunna nuju dicumponan.

Seueur organisasi gumantung kana subsidi. Nanging dina praktékna sering kajadian yén subsidi ditarik ku pamaréntah. Anjeun tiasa mikiran kaayaan Pamarentah anu motong deui. Perlindungan hukum ogé sayogi ngalawan kaputusan panyabutan. Ku ngabantosan ditarikna dana, anjeun tiasa, dina sababaraha kasus, mastikeun yén hak anjeun ka subsidi diropéa. Naha anjeun ragu lamun subsidi anjeun ditarik hukum sacara sah atanapi naha anjeun gaduh patarosan sanés ngeunaan subsidi pamaréntahan? Teras gratis pikeun ngahubungi ahli hukum administratif Law & More. Kami bakal resep mamatahan anjeun dina patarosan ngeunaan subsidi pamaréntah.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More