BUTUH PENGACARA CELAK?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Perceraian Perceraian
/

Perceraian Perceraian

Cerai mangrupikeun acara utami pikeun sadayana.
Éta sababna ahli hukum perceraian kami aya pikeun anjeun kalayan nasihat pribadi.

Menu Gancang

Léngkah munggaran kéngingkeun perceraian nyaéta nyewa pengacara cerai. Perceraian dinyatakeun ku hakim sareng ngan ahli hukum anu tiasa ngajukeun petisi pikeun cerai sareng pengadilan. Aya sababaraha rupa légal dina prosés perceraian anu diputuskeun ku pengadilan. Conto aspek hukum ieu nyaéta:

  • Kumaha aset gabungan anjeun dibagi?
  • Dupi urut pasangan anjeun ngabogaan hak pikeun bagian tina mancén anjeun?
  • Naon konsékuansi pajeg tina cerai anjeun?
  • Dupi pasangan anjeun ngabogaan hak pikeun rojongan spousal?
  • Upami kitu, sabaraha nafkah ieu?
  • Sareng upami anjeun gaduh murangkalih, kumaha hubunganana sareng aranjeunna diatur?

Anu peryogi pangacara cerai?

Unggal bisnis unik. Éta sababna anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun bisnis anjeun.

Kami gaduh pendekatan pribadi sareng urang damel babarengan sareng anjeun nuju solusi anu cocog.

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Cicing nyalira

Cicing nyalira

Pengacara perusahaan urang tiasa ngira-ngira perjanjian sareng masihan nasihat ngeunaan aranjeunna.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Rencana langkah-demi-langkah ti pengacara cerai urang

Nalika anjeun ngahubungi perusahaan kami, salah saurang ahli hukum kami anu berpengalaman bakal langsung nyarios sareng anjeun. Law & More distinguishes sorangan ti firms hukum séjén sabab sungut urang teu boga kantor secretarial, nu ensures nu urang boga garis pondok komunikasi jeung klien urang. Lamun anjeun ngahubungan kami pengacara ku telepon dina sambungan jeung cerai, maranéhanana kahiji bakal nanya ka anjeun sababaraha patarosan. Kami teras bakal ngajak anjeun ka kantor kami di Eindhoven, supados urang tiasa kenal sareng anjeun. Upami anjeun hoyong, janjian ogé tiasa dilaksanakeun ku telepon atanapi konperénsi pidéo.

Rapat bubuka

  • Salami janjian munggaran ieu anjeun tiasa nyarioskeun carita anjeun sareng kami bakal ningali latar tukang kaayaan anjeun. Ahli hukum cerai khusus urang ogé bakal naroskeun patarosan anu diperyogikeun.
  • Urang teras ngabahas sareng anjeun léngkah-léngkah khusus anu kedah dilakukeun dina kaayaan anjeun sareng peta ieu sacara jelas.
  • Salaku tambahan, salami rapat ieu kami bakal nunjukkeun kumaha cara lumangsungna cerai, naon anu anjeun ngarepkeun, sabaraha lilana biasana bakal nyandak, dokumén naon anu urang peryogikeun, jsb.
  • Ku cara éta, anjeun bakal gaduh ide anu saé sareng terang naon anu bakal datang. Satengah jam mimiti rapat ieu gratis. Lamun, salila rapat, Anjeun mutuskeun yen Anjeun hoyong ditulungan ku salah sahiji ahli hukum cerai urang ngalaman, urang bakal ngarekam sababaraha wincik Anjeun dina raraga ngagambar nepi kontrak Dursasana.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Ahli hukum cerai kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Pasatujuan ngerjakeun

Saatos rapat anu munggaran, anjeun bakal langsung nampi perjanjian tugas ti kami ku e-mail. Perjanjian ieu nyatakeun, salaku conto, yén kami bakal mamatahan sareng ngabantosan anjeun nalika cerai. Kami ogé bakal ngirim anjeun istilah sareng kaayaan umum anu berlaku pikeun jasa kami. Anjeun tiasa sacara digital nandatanganan perjanjian ngerjakeun.

saatos

Narima perjanjian penandatanganan anu ditandatanganan, ahli hukum perceraian anu berpengalaman kami bakal langsung ngerjakeun kasus anjeun. Di Law & More, anjeun bakal ditingalkeun ngeunaan sadaya léngkah anu dilakukeun ku pengacara cerai pikeun anjeun. Alami, sadaya léngkah munggaran bakal koordinasi sareng anjeun.

Dina praktékna, léngkah munggaran nyaéta sering ngirim serat ka pasangan anjeun kalayan aya bewara talak. Upami anjeunna parantos ngagaduhan pengacara perceraian, seratna ditujukeun ka pengacara na.

Dina surat ieu kami nunjukkeun yén anjeun hoyong cerai pasangan anjeun sareng yén anjeunna disarankan pikeun kéngingkeun pengacara, upami anjeunna henteu acan ngalakukeun éta. Upami pasangan anjeun parantos ngagaduhan pengacara sareng kami alamat seratna ka pengacara na, urang umumna bakal ngirim serat anu nyatakeun kahoyong anjeun ngeunaan, sapertos barudak, bumi, konténna, jst.

Pengacara pasangan anjeun teras tiasa ngaréspon serat ieu sareng nyatakeun kahoyong pasangan anjeun. Dina sababaraha kasus, rapat opat arah dijadwalkeun, dina waktos éta kami nyobian ngahontal perjanjian babarengan.

Upami teu mungkin pikeun ngahontal perjanjian sareng pasangan anjeun, kami ogé tiasa ngalebetkeun aplikasi cerai langsung ka pengadilan. Ku cara ieu, prosedur na dimimitian.

Anu peryogi pangacara cerai?Naon anu kuring kedah nyandak ka pengacara cerai?

Dina raraga ngamimitian prosedur cerai gancang-gancang saatos rapat bubuka, sababaraha dokumén diperyogikeun. Daptar di handap masihan indikasi kana dokumén anu diperyogikeun. Henteu sadayana dokumén diperyogikeun pikeun sadayana pepegatan. Pengacara perceraian anjeun bakal nunjukkeun, dina kasus spésifik anjeun, dokumén anu diperyogikeun pikeun ngatur talak anjeun. Sacara prinsip, dokumén ieu diperyogikeun:

  • buklet nikah atanapi perjanjian cohabitation.
  • Dokumén sareng perjanjian prenuptial atanapi partnership. Ieu henteu berlaku upami anjeun nikah di komunitas harta.
  • Akte hipotik sareng korespondensi anu aya hubunganana atanapi perjanjian nyéwa bumi.
  • Tinjauan rekening bank, rekening tabungan, rekening investasi.
  • Pernyataan taunan, slip gaji sareng pernyataan kauntungan.
  • Panungtungan tilu mulih pajeg panghasilan.
  • Upami anjeun gaduh perusahaan, tilu rekening taunan terakhir.
  • Kawijakan asuransi kaséhatan.
  • Tinjauan asuransi: naon nami asuransi?
  • Émbaran ngeunaan mancén accrued. Dimana mancén diwangun salila nikah? Saha éta klien?
  • Upami aya hutang: kumpulkeun dokumén pangrojong sareng jumlah sareng durasi hutang.

Upami anjeun hoyong prosés perceraian mimitian gancang, éta wijaksana pikeun ngumpulkeun dokumén ieu sateuacanna. Pengacara anjeun teras tiasa ngerjakeun kasus anjeun langsung saatos rapat pengantar!

Pisahkeun barudak sareng barudak

Nalika barudak pipilueun, penting yén kabutuhanana ogé diperhatoskeun. Kami mastikeun yén kabutuhan ieu diperhatoskeun sabisa-bisa. Pengacara perceraian urang tiasa nyusun rencana parenting sareng anjeun dimana ngabagi perawatan barudak anjeun saatos cerai didirikeun. Kami ogé tiasa ngitung kanggo anjeun jumlah dukungan budak anu kedah dibayar atanapi ditampi.

Naha anjeun parantos cerai sareng naha anjeun ngagaduhan konflik, contona, patuh ka pasangan atanapi dukungan budak? Atanapi anjeun ngagaduhan alesan pikeun yakin yén mantan pasangan anjeun ayeuna gaduh sumber daya kauangan anu cekap pikeun ngurus dirina? Ogé dina kasus ieu, pengacara perceraian kami tiasa nyayogikeun anjeun bantosan hukum.

Sering ditaros talak

Law & More dianggo dumasar kana tingkat unggal jam. Tarif jam kami nyaéta € 195, teu kaasup PPN 21%. Konsultasi satengah jam kahiji teu kawajiban. Law & More henteu tiasa dianggo dumasar bantosan subsidi pamaréntah.

Naon cara kerja tina Law & More? Para ahli hukum di Law & More aub dina masalah anjeun. Kami ningali kaayaan anjeun teras diajar posisi hukum anjeun. Babarengan sareng anjeun, kami milarian solusi anu sustainable pikeun sengketa anjeun atanapi masalah.
Upami anjeun satuju, anjeun tiasa nyewa pengacara bersama. Dina hal éta, pengadilan tiasa ngucapkeun cerai ku paréntah dina sababaraha minggu. Upami anjeun henteu satuju, masing-masing kedah kéngingkeun pengacara nyalira. Dina kasus éta, cerai tiasa sababaraha bulan.
Upami anjeun milih cerai sasarengan, henteu kedah sidang sidang. Perceraian sapihak diungkulan dina sidang pengadilan.
Naon ari mediasi? Dina mediasi, anjeun nyoba ngahontal solusi babarengan jeung pihak séjén dina pangawasan hiji mediator. Salami aya kahayang dina dua sisi pikeun milarian solusi, mediasi ngagaduhan kasempetan pikeun suksés.
Kumaha prosés mediasi jalan? Prosés mediasi diwangun ku: wawancara asupan sareng sababaraha sesi pikeun ngahontal kasapukan. Lamun kasapukan geus kahontal, pasatujuan dijieun ditetepkeun dina tulisan.
Anjeun cerai ti tanggal numana SK anu ngucapkeun cerai dilebetkeun dina daptar pendaptaran sipil kotamadya dimana anjeun nikah.
Abdi sareng tilas pasangan kuring henteu tiasa satuju kana pembagian harta milik komunitas perkawinan, naon anu kedah urang laksanakeun ayeuna? Anjeun tiasa ménta pangadilan pikeun nangtukeun (cara) division tina komunitas matrimonial harta antara anjeun jeung urut pasangan Anjeun.
Naon anu kudu urang pigawé kalayan harta umum? Upami anjeun nikah di komunitas harta, anjeun tiasa ngabagi hal-hal ieu ku satengah atanapi nyandak ti jalma anu sanés pikeun pertimbangan nilaina.
Titik awal nyaéta anjeun tiasa neraskeun cicing di bumi gabungan, asal anjeun sacara finansial tiasa mayar satengah tina nilai surplus ka mantan pasangan anjeun sareng mantan pasangan anjeun dileupaskeun tina gabungan sareng sababaraha tanggungan pikeun pinjaman hipotik.
Anjeun tiasa ngatur pakampungan kauangan hubungan di luar pengadilan. Upami anjeun ngagaduhan murangkalih babarengan anu anjeun duaan ngagaduhan otoritas, anjeun sacara sah wajib nyusun rencana parenting.
Naon biaya cerai? Biaya pengacara gumantung kana waktos anu dianggo pikeun kasus anjeun. Waragad pangadilan € 309 (biaya pangadilan). Waragad bailiff pikeun ngalayanan petisi cerai kira-kira €100.
Peraturan anu dibutuhkeun (penyamaan pensiun) hartosna anjeun ngagaduhan hak mayar 50% tina pensiun umur-lami anu diwangun ku mantan pasangan anjeun salami nikah. Upami duanana mitra satuju, anjeun tiasa ngarobih hak anjeun janten mancén umur sareng mancén pasangan janten hak mandiri anjeun nyalira pikeun mancén umur (konversi) atanapi milih divisi anu sanés.
Naon perjangjian cerai? A perjangjian cerai mangrupa perjangjian antara urut pasangan nu anjeun tiasa iklas turun pasatujuan nalika anjeun meunang cerai. Contona, Anjeun bisa nyieun arrangements finansial, arrangements ngeunaan barudak jeung duit sokongan saenggeusna pipisahan. Lamun perjangjian cerai mangrupa bagian tina urutan pangadilan, éta hukum enforceable.
Upami perjanjian perceraian mangrupikeun bagian tina paréntah pangadilan, perjanjian cerai nyayogikeun gelar anu tiasa dilaksanakeun. Éta teras tiasa dilaksanakeun sacara hukum.
Naon sareng naon anu henteu kalebet dina épék rumah tangga? Sagalana di bumi, lumbung, kebon sareng garasi mangrupikeun bagian tina eusi. Ieu ogé lumaku pikeun mobil atawa kandaraan séjén. Ieu sering disebutkeun misah dina covenant nu. Naon teu milik eusi téh barang disambungkeun, diwangun-di panerapan di dapur jeung, contona, diteundeun handap floors.
Kumaha lamun kuring nikah di komunitas harta? Nalika anjeun nikah dina komunitas harta, prinsipna sadaya aset sareng hutang anjeun sareng pasangan anjeun dihijikeun. Dina kasus cerai, sadaya aset jeung hutang prinsipna dibagi sarua antara anjeun. Kadang-kadang tiasa aya sababaraha hal anu teu kalebet, sapertos hadiah atanapi warisan. Tapi Waspada: saprak 2018, standar nyaéta nikah di komunitas kawates harta. Ieu ngandung harti yén aset akumulasi saméméh nikah teu kaasup kana masarakat. Ngan aset anu dikumpulkeun ku pasangan nalika nikah janten milik umum. Sadayana anu dipiboga ku hiji jalma sateuacan nikah, ku kituna teu kalebet. Sagala hal anu aya sanggeus nikah dina hal harta jeung/atawa hutang, jadi milik duanana pihak. Sajaba ti éta, hadiah jeung warisan tetep milik pribadi, ogé salila nikah. Hiji imah tiasa iwal mun ieu, lamun dibeuli babarengan saméméh nikah.
Naon kajadian lamun kuring geus nikah dina perjangjian prenuptial? Nalika anjeun nikah anjeun milih pikeun misahkeun aset sareng hutang anjeun. Lamun hayang meunang cerai, tumut kana akun sagala klausa pakampungan atawa arrangements sapuk séjén.

Klausa padumukan mangrupikeun kasapukan dina pakampungan atanapi distribusi panghasilan sareng nilai anu tangtu. Aya dua bentuk padumukan: 1) Klausa padumukan berkala: dina akhir unggal taun saldo sésana dina akun (s) dibagi sacara adil. Pilihanna dijaga pikeun ngajaga aset swasta nyalira. Padumukanana lumangsung saatos biaya tetep parantos dikirangan tina modal anu diwangun babarengan. 2) Klausa padumukan terakhir: Dina acara cerai tiasa dimungkinkeun pikeun ngamangpaatkeun klausa padumukan pamungkas. Anjeun sareng pasangan anjeun teras ngabagi aset gabungan dina cara anu sami sareng upami anjeun nikah di komunitas milik. Anjeun tiasa milih aset mana anu henteu kalebet kana babagian.

Naon ari aset anu aya hubunganana? Barang mana anu tetep di luar komunitas harta? Sababaraha aset henteu otomatis dicirikeun salaku milik gabungan anjeun sareng pasangan anjeun. Item ieu bisa jadi teu kudu kaasup salila cerai. Warisan atanapi hadiah ogé tetep di luar komunitas harta saprak 1 Januari 2018. Sateuacan 1 Januari 2018, klausa pangaluaran kedah kalebet dina akta hadiah atanapi wasiat.
Naon anu bakal kajadian upami anjeun cicing di akomodasi anu nyéwa babarengan? Hakim mutuskeun saha nu diidinan neruskeun hirup di imah sanggeus cerai, bisi anjeun duanana hayang neruskeun hirup di dinya. Kontrak sareng asosiasi perumahan atanapi tuan tanah kedah dirobih, sareng jalma anu parantos dibéré hak cicing di dinya salaku panyewa tunggal. Jalma ieu ogé tanggung jawab mayar nyéwa sareng biaya anu sanés.

Sering naroskeun patarosan ngeunaan nafkah

Prosédur alimony dimimitian ku ngajukeun petisi. Pengadilan teras bakal masihan pihak séjén kasempetan pikeun ngalebetkeun pertahanan. Upami ieu parantos dilakukeun, prosiding bakal didangukeun. Pengadilan teras bakal nyandak kaputusan ditulis.
Naha kuring boga hak pikeun dukungan spousal? Anjeun boga hak pikeun rojongan spousal lamun geus nikah atawa diasupkeun kana partnership didaptarkeun na teu bisa ngarojong diri sorangan.
Anjeun tiasa masihan bewara tilas pasangan anjeun tina standar sareng nyetél tenggat waktos dina éta nafkah kedah dibayar. Upami mantan pasangan anjeun masih teu mayar nafkah dina wates waktos, maka ieu mangrupikeun kasus standar. Upami perjanjian dina pangropéa kalebet dina urutan, anjeun ngagaduhan gelar anu tiasa dilaksanakeun. Anjeun teras tiasa milarian nafkah ti mantan pasangan anjeun di luar pengadilan. Upami ieu sanés masalahna, anjeun tiasa nungtut patuh di pengadilan.
Naon akibat pajak tina mayar tunjangan? Alimony Mitra nyaéta deductible pajeg pikeun payer tur dianggap panghasilan kena pikeun panarima. Nafkah anak teu deductible pajeg atawa kena.

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan murangkalih cerai

Anjeun tiasa naros ka pengadilan pikeun netepkeun tempat cicing barudak anjeun sareng anjeun. Pengadilan bakal nyandak kaputusan sapertos anu dianggap pikeun kapentingan budak anjeun, kalayan tumut kana sadaya kaayaan dina kasus éta.
Upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit anu anjeun gaduh hak asasi babarengan anjeun wajib nyusun rencana parenting. Pasatujuan kedah dilakukeun ngeunaan tempat cicing utama barudak, ngabagi-bagi ngurus, cara nyandak kaputusan ngeunaan barudak, kumaha inpormasi ngeunaan murangkalih ditukeurkeun sareng ngabagi biaya murangkalih (dukungan budak).
Kumaha upami otoritas parental saatos cerai? Sanggeus cerai kadua kolotna nahan otoritas parental, iwal pangadilan megatkeun yén otoritas parental gabungan kudu terminated.
Iraha kuring ngagaduhan hak pikeun nafkah anak? Anjeun ngabogaan hak pikeun tunjangan anak lamun anjeun sorangan teu boga panghasilan cukup pikeun nyadiakeun waragad barudak anjeun.
Anjeun tiasa satuju kana jumlah dukungan anak / pasangan. Anjeun tiasa ngarekam perjanjian ieu dina perjanjian. Upami pengadilan nyatakeun perjanjian ieu dina SK cerai, éta sacara hukum tiasa ditegakeun. Upami anjeun henteu tiasa ngahontal perjanjian, anjeun tiasa naros ka pengadilan pikeun nangtoskeun jumlah nafkah. Dina ngalakukeun éta, hakim bakal tumut kana sababaraha rupa faktor, sapertos penghasilan, kapasitas kauangan, anggaran anak sareng susunan kunjungan.
Barang-barang ieu milik barudak nyalira. Aranjeunna tiasa mutuskeun nyalira naon anu kajantenan ka aranjeunna sareng sareng saha kolot anu aranjeunna kedah angkat. Upami murangkalih alit teuing pikeun mutuskeun ieu, anjeun sareng pasangan kedah ngalaksanakeun pangaturan.

Upami anjeun henteu mendakan jawaban tina patarosan anjeun dina daptar patarosan anu sering ditaroskeun, mangga langsung kontak salah sahiji ahli hukum kami anu berpengalaman. Aranjeunna tiasa ngajawab patanyaan anjeun sareng senang pikir babarengan sareng anjeun!

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.