Naon pengacara

Pengacara atanapi pengacara nyaéta jalma anu ngalaksanakeun hukum. Gawe salaku pengacara ngalibatkeun aplikasi praktis tina téori légal abstrak jeung kanyaho pikeun ngajawab masalah anu dipersonalisasi khusus, atanapi pikeun ngamajukeun kapentingan jalma-jalma anu nyewa ahli hukum pikeun ngalaksanakeun jasa hukum.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More