BUTUH DEWAN HUKUM INTERIM?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng ngadamel rencana aksi anu pas
Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

Majelis Hukum Interim

Naha anjeun peryogi pengacara dina perusahaan anjeun samentawis? Pastikeun perusahaan anjeun ngagaduhan dukungan hukum anu cekap sareng nyauran dina pengacara anu interim ti Law & More geuwat. Alesan pikeun nyewa pengacara interim béda-béda pikeun unggal perusahaan. Éta mungkin yén anjeun gaduh parobihan dina perusahaan anjeun, padamelan anu gering, anjeun badé ngerjakeun kana karya anu langkung ageung atanapi anjeun badé mastikeun yén hiji proyek bakal saé. Sagala jinis masalah béda tiasa direngsekeun ku nyewa pangacara interim ti Law & More. Masalah-masalah ieu tiasa nyababkeun perusahaan anjeun henteu ngalakukeun maksimal sareng anu tiasa ngagaduhan akibat négatip. Tujuan utama nyewa pengacara samentawis nyaéta ngajamin kualitas perusahaan anjeun. Ieu tiasa dilakukeun kusabab anjeunna masihan tampilan anu énggal sareng seger di perusahaan anjeun. Kusabab pengacara ogé tiasa nyandak kaputusan bebas langkung gampang, anjeun henteu kedah ngantosan lami-lami pikeun nyandak pilihan.

Ngiring pengacara interim

simkuring di Law & More yakin éta penting yén aya pagelaran balikan nalika anjeun nyewa pengacara interim. Éta sababna urang gaduh pengacara kalayan taun-taun pangalaman anu ogé gaduh pengetahuan khusus ngeunaan pengacara dina hukum, ku kituna anjeun tiasa nyebarkeun aranjeunna langsung. Salaku conto, anjeun badé ngamimitian proyek, naha anjeun ngarencanakeun reorganisasi atanapi anjeun nyandak cuti samentawis henteuna? Teras nelepon di salah sahiji Law & Moreahli hukum samentawis.

Gambar Maxim Hodak

Maxim Hodak

nyarankeun

maxim.hodak@lawandmore.nl

Naha nyewa pengacara interim ti Law & More?

pangaweruh

Tingkat Pangetahuan

Ahli hukum interim tina Law & More geus aya dina tingkat pangaweruh.

Moal reureuh

Moal reureuh

Entong katinggaleun damel sareng nyéwa pengacara interim.

Pangaweruh Hukum

Pangetahuan hukum

Pengacara interim urang ogé gaduh pangaweruh ngeunaan pengacara.

regu

Geuwat nyebarkeun

Nyekel padamelan anu telat sabab pengacara interim urang tiasa langsung ditugaskeun.

"Dibahas dina bubuka ngobrol rencana aksi jelas. Aub sareng tiasa empati sareng masalah klien ”

Nalika anjeun nyewa pengacara perusahaan interim, penting yén pengacara ieu tiasa dikaluarkeun dina perhatosan singget. Kami di Law & More narékahan pikeun mastikeun yén ahli hukum perusahaan interim kami tiasa disebatkeun dina perhatosan pondok pikeun perusahaan anjeun, ku kituna anjeun tiasa neraskeun damel tanpa gangguan. Pengacara anu Law & More ngabantosan anjeun dina prosés hukum poe-ayeuna, tapi ogé tiasa ngalaksanakeun pagawéan anu diperkirakeun ku pengacara anu profésional. Salajengna, ahli kami tiasa gawé bareng departemén hukum anjeun sareng para penaséhat internal sareng eksternal anjeun, tapi aranjeunna ogé tiasa nyandak proyék-proyék utama dina perusahaan anjeun sareng nyayogikeun naséhat bebas. Naha anjeun peryogi pengacara interim? Teras ngahubungi pengacara dina Law & More.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Pengacara Interim kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More