BUTUH PENGACARA KERJA?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng ngadamel rencana aksi anu pas
Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

Hukum Pakasaban

Hukum pagawean mangrupikeun bidang hukum. Hak sareng kawajiban diatur dina kontrak kerja, peraturan pagawean, perjanjian koléktif, panerapan sareng hukum. Pengacara pagawean ti Law & More sacara berkualitas sareng akrab dina panerapan sareng fiqih ayeuna.

Menu Gancang

Masalah hukum pagawean sering gaduh akibat anu hadé pikeun dunungan sareng karyawan. Éta pisan sababna kenging penting anjeun dibantuan ku pengacara hukum anu berpengalaman sareng ngalaman. Barina ogé, naséhat légal pikeun hukum pagawean sateuacanna tiasa mutuskeun pikeun masa depan. Hanjakalna, konflik teu tiasa dicegah, contona dina lumangsungna pamecatan, nyusun atanapi henteuna kusabab geringna. Kaayaan sapertos ieu pisan pikaresepeun sareng émosional sareng tiasa ngarusak hubungan padamelan antara dunungan sareng karyawan. Upami anjeun kasulitan ku konflik padamelan, Law & More bakal bagja ngabantosan anjeun nyandak léngkah anu leres.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pangacara

aylin.selamet@lawandmore.nl

Firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam

Pengacara perusahaan

"Law & More ahli hukum aub
sarta bisa empathize kalawan
masalah klien ”

Saran sah

Law & More nawiskeun bantosan ka bisnis, eksekutif statutory, dunungan sareng karyawan dina hukum pagawean. Tim kami masihan naséhat légal sareng bakal mijilkeun upami diperyogikeun.

Conto topik anu kami hoyong ngabantosan anjeun:

  • nyusun sareng ngaevaluasi kontrak padamelan swasta sareng koléktif;
  • terminasi tina kontrak pagawean pikeun dunungan jeung pagawe;
  • bantuan dina sengketa pagawean
  • netepkeun file personel
  • prosedur PHK
  • masalah ngeunaan klaim upah
  • ngaleungitkeun
  • isu ngeunaan pasatujuan koléktif
  • libur jeung ninggalkeun
  • panyakit sareng reintegrasi
  • tekad babarengan
  • tanggung jawab dunungan jeung karyawan.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Pengacara Pakasaban kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Dunungan

Salaku dunungan, anjeun ngadangu perkawis hukum padamelan unggal dinten. Anjeun kedah narik kontrak padamelan, disayogikeun sareng karyawan anu berpungsi atanapi gering sareng konflik tanaga gawé atanapi perusahaan anjeun kedah nyusun ogé kusabab ngarobih kaayaan pasar. Naha anjeun terang naon hak sareng kawajiban anjeun? Naon waé anu bakal ditepungan, kami bakal bagja ngabantosan anjeun. Barina ogé, strategi hukum tanaga gawé hadé pikeun perusahaan séhat.

pagawé

Salaku pagawé, anjeun kedah matuh hukum kuli, boh dipénta sareng diturutkeun. Pikirkeun nampi sareng nandatangani kontrak padamelan, klausa non-kompetisi sareng hak sareng kawajiban anjeun upami aya panyakit sareng pembuangan. Kami bakal bagja ngabantosan anjeun sareng ngaluarkeun hukum pagawean anu anjeun peryogi bantosan.

Hukum pagaweanMangpaat, Cocog sareng Transparan

Di sagigireun nasihat ahli, anjeun ogé resep nampa nasihat hukum gancang. Kami sadar ieu sareng dipaké pikeun digawé gancang sareng bener. Urang mastikeun yén kami gampang ngahontal sareng gancang tiasa masihan anjeun saran praktis sareng ahli. Anjeun tiasa percanten ka kami pikeun naséhat akurat anu singket tur jelas.

Cara urang jalanna transparan sareng berorientasi solusi. Kami asupkeun paguneman sareng anjeun pikeun ngabahas kasus anjeun, hajat, kemungkinan hukum sareng gambar kauangan. Urang teras bakal nangtukeun strategi pasti pikeun konsultasi sareng anjeun. Unggal léngkah dibahas sareng anjeun, ku kituna anjeun moal kantos dihareupeun kejutan.

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More