DIBUTUHKEUN PENGACARA Perumahan?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Pengacara Perumahan
/

Pengacara Perumahan

UU perumahan mangrupikeun tina sagala aspek hukum ngeunaan harta anu henteu hakekat. Kami di Law & More sanggup ngabantosan anjeun naséhat légal nalika patarosan atanapi konflik timbul ngeunaan cara ngagaleuh sareng ngajualan harta anu teu tiasa dilaksanakeun. Salian éta kami tiasa nyayogikeun pitulung sah ngeunaan widang undang-undang konstruksi sareng nyewa hukum.

Menu Gancang

Hukum konstruksi

Salaku pengusaha dina sektor konstruksi anjeun méh bareng-mérépkeun sareng seueur pihak anu béda. Kepala Sekolah, arsiték sareng kontraktor kedah ngajantenkeun janji pasini, sabab kagiatan masing-masing partai aya hubunganana sareng anu sanés. Kusabab tina kakalian tina kolaborasi dina prosés konstruksi, unggal pihak kabeungkeut kana sababaraha kawajiban sareng hak anu ditetepkeun dina hukum. Dina konsekuensi pajeulitna tina kolaborasi, sagala jinis masalah hukum bisa timbul. Naon kawajiban sareng hak anjeun ka pihak séjén? Saha anu tiasa dicekel bisi ruksakna salaku akibat tina lepat struktural. Law & More boga kamampuan nyayogikeun anjeun naséhat anu sah sareng bisa nyamar upami dibutuhkeun perlu.

Jasa tina Law & More

Unggal perusahaan unik. Ku alatan éta, anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun perusahaan anjeun.

Upami éta dugi ka éta, kami ogé tiasa ngagugat anjeun. Kontak kami pikeun kaayaan.

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Salajengna, kami tiasa mamatahan anjeun ngeunaan sadaya aturan hukum anu konstruksi kedah sasuai. Ku cara ieu masalah hukum, ngeunaan tanggung jawab contona, tiasa dicegah salaku waktos anu jéntré.

Teu lila, urang tiasa nyayogikeun anjeun, antara sanés, kalayan tindakan ieu:

  • Penetapan hak sareng kawajiban anjeun salaku aktor dina prosés struktural;
  • Saran ngeunaan syarat sareng kaayaan anu kedah diturutan ku konstruksi;
  • Bantuan bisi anjeun dicekel tanggung jawab.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Perumahan kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More gambaran

Hukum Tanah SaréalHukum sewaan

Law & More ngabantuan panyewa sareng tuan tanah dina nyegah sareng ngarobih masalah hukum. Nyewa sareng tuan tanah ngagaduhan kawajiban hukum anu khusus. Ieu ngandung karakter pangatur anu hartosna pihak-pihak tiasa ngagantikeun aranjeunna kalayan perjanjian sorangan. Salaku tambahan, aya syarat wajib dina hukum nyewa. Salah sahiji henteu tiasa bénten ti aturan ieu, anu pangpentingna ngajagi panyewa éta mangrupikeun partai anu langkung lemah, ku kontrak. Upami anjeun diposisikan dina kaayaan dimana pasangan anjeun henteu patuh kana perjanjianna, aya sababaraha tindakan anu tiasa dicoba. Dina kasus sapertos anjeun tiasa percanten ka kami pikeun masihan anjeun nasihat sah anu anjeun butuhkeun.

Conto mata pelajaran anu urang tiasa ngabantosan anjeun:

  • nyusun perjanjian sewa upami anjeun tuan tanah;
  • sengketa ngeunaan katerangan perjangjian;
  • ngalakukeun tindakan upami panyewa atanapi tuan tanah henteu ngalaksanakeun saluyu sareng perjanjian anu dilakukeun;
  • terminasi tina perjangjian rental.

Sewa akomodasi bisnis

Upami anjeun hoyong ngoperasikeun bisnis anjeun peryogi ruang bisnis. Nalika anjeun ngagaduhan niat nyéwa akomodasi bisnis, perjanjian sewa kedah didaptarkeun. Aya aturan hukum anu khusus pikeun nyewa akomodasi bisnis. Naon anu urang tiasa ngabantosan anjeun nyaéta saperti kieu

  • nangtukeun jenis kontrak rental jeung hak jeung kawajiban pakait;
  • advising bisi modifikasi harga rental;
  • advising ngeunaan panyalindungan clearance.

Naha anjeun pikaresepeun kana wangunan anu pikaresepeun? Bisi anjeun badé nyéwa gedong ieu peryogi kauninga naha kagiatan anu anjeun cobi… patuh kana pangérannana anu kotamadya tos kajantenan ka gedong. Law & More nyaéta dina ngabebaskeun kanyaho ngeunaan rencana zoning sareng nyaéta tiasa mastikeun naha éta rohangan téh.

Meuli akomodasi bisnis

Upami anjeun badé mésér harta pikeun bisnis anjeun atanapi anjeun parantos gaduh salah, maka kami tiasa ngabantosan anjeun sareng pelajaran ieu:

  • rundingan tina perjangjian beuli;
  • katerangan ngeunaan perjanjian;
  • breach tina kontrak ku tuan tanah;
  • terminasi tina perjangjian;
  • mortgages jeung struktur finansial.

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.