BUTUH PANGACARA Pensiun?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah
ti 08:00 ka 22:00 sareng akhir minggu tina 09:00 ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng sumping
kalayan rencana tindakan anu luyu

Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Metoda gawé kami ensures yén 100% tina klien kami
nyarankeun kami sarta yén kami dipeunteun rata-rata kalawan 9.4

/
Hukum mancén
/

Hukum mancén

Hukum pensiunan di Walanda parantos janten daérah hukum na nyalira. Éta kalebet sadaya hukum pensiun sareng peraturan anu nyayogikeun panghasilan pikeun pagawé saatos pangsiun. Contohna kalebet undang-undang anu khusus pisan sapertos Undang-Undang Pensiun, Partisipasi Wajib dina Undang-Undang Pensiunan Industri 2000 Act atanapi Penyetaraan Hak Pensiun dina Acara Perceraian. Perda ieu merhatoskeun, diantara anu sanésna, kaayaan anu kedah dicumponan pikeun nyayogikeun pensiun, aturan ngeunaan manajemén sareng mayar hak-hak pensiun ku panyadia mancén sareng tindakan nyegah pelanggaran pensiun.

Menu Gancang

Sanaos kanyataan yén hukum pensiun mangrupikeun daérah hukumna nyalira, éta ogé ngagaduhan seueur interfaces sareng daérah hukum anu sanés. Éta sababna, dina kontéks hukum pensiun, salian ti panerapan sareng peraturan anu khusus, panerapan sareng peraturan umum dina hukum hukum padamelan, contona, ogé lumaku. Salaku conto, mancén mangrupikeun kaayaan damel anu penting pikeun seueur karyawan, anu ditetepkeun sareng dibahas dina kontrak padamelan. Kaayaan ieu sabagéan ageung nangtoskeun penghasilan dina sepuh. Salaku tambahan pikeun hukum padamelan, daérah hukum ieu ogé tiasa dianggap:

  • Hukum tanggung jawab;
  • Hukum kontrak;
  • hukum pajeg;
  • hukum asuransi;
  • Equalization tina hak mancén dina acara cerai.

Jasa tina Law & More

Unggal perusahaan unik. Ku alatan éta, anjeun bakal nampi naséhat hukum anu langsung relevan pikeun perusahaan anjeun.

Upami éta dugi ka éta, kami ogé tiasa ngagugat anjeun. Kontak kami pikeun kaayaan.

Kami calik sareng anjeun pikeun nyusun strategi.

Unggal wirausaha kedah ngurus hukum perusahaan. Nyiapkeun diri ogé pikeun ieu.

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Penyediaan pensiunan numutkeun sistem pilar

Penyediaan pensiunan anu nyayogikeun panghasilan gaganti pikeun pagawé saatos pensiunan disebut ogé pensiun. Di Walanda, sistem panyediaan pensiunan, atanapi sistem pensiun, ngagaduhan tilu pilar:

Mancén dasar. Pensiunan dasar ogé disebut OW-penyediaan. Saha waé di Walanda ngagaduhan hak pikeun bekel sapertos kitu. Nanging, aya sababaraha kaayaan anu napel dina ieu. Kaayaan anu munggaran pikeun nampi panyediaan AOW nyaéta umur anu tangtu, nyaéta 67 taun, kedah parantos kahontal. Kaayaan sanésna nyaéta jalma kedah salawasna damel atanapi cicing di Walanda. Pikeun unggal taun yén jalma cicing di Walanda ti tanggal 15 dugi ka umur 67 taun, 2% tina persediaan AOW maksimum diakut. Sejarah padamelan henteu diperyogikeun dina hal ieu.

Hak mancén. Tihang ieu ngeunaan hak-hak anu dicandak ku jalma nalika hirup damelna sareng diterapkeun salaku mancén tambahan pikeun mancén dasar. Langkung khususna, suplement ieu ngeunaan gaji anu ditangguhkeun anu dibayar babarengan ku dunungan sareng padamel dina bentuk premi. Pensiun suplemén ku sabab kitu teras-teras diwangun dina hubungan padamel-padamelan, sahingga dina hal ieu diperyogikeun riwayat padamelan. Di Walanda, kumaha ogé, henteu aya kawajiban hukum umum pikeun dunungan pikeun ngawangun pensiun (suplemén) pikeun para karyawanna. Ieu ngandung harti yén pasatujuan kedah dilakukeun antara padamel sareng dunungan dina hal ieu. Law & More tangtosna bakal senang ngabantosan anjeun dina ieu.

Mancén Sukarela. Tihang ieu khususna pikeun sadaya bekel panghasilan anu parantos dilakukeun ku jalma-jalma sateuacanna sepuh. Conto kaasup anuitas, asuransi jiwa sareng penghasilan tina usaha. Utamana padamelan mandiri sareng pengusaha anu kedah ngandelkeun pilar ieu pikeun mancén na.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

pendekatan nyukupan

Tom Meevis kalibet dina kasus éta, sareng unggal patarosan anu aya di pihak kuring dijawab gancang sareng jelas ku anjeunna. Kuring pasti bakal nyarankeun teguh (sarta Tom Meevis hususna) ka babaturan, kulawarga jeung associates bisnis.

10
Mieke
Hoogeloon

Ahli hukum cerai kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Pasatujuan ngerjakeun

Saatos rapat anu munggaran, anjeun bakal langsung nampi perjanjian tugas ti kami ku e-mail. Perjanjian ieu nyatakeun, salaku conto, yén kami bakal mamatahan sareng ngabantosan anjeun nalika cerai. Kami ogé bakal ngirim anjeun istilah sareng kaayaan umum anu berlaku pikeun jasa kami. Anjeun tiasa sacara digital nandatanganan perjanjian ngerjakeun.

saatos

Narima perjanjian penandatanganan anu ditandatanganan, ahli hukum perceraian anu berpengalaman kami bakal langsung ngerjakeun kasus anjeun. Di Law & More, anjeun bakal ditingalkeun ngeunaan sadaya léngkah anu dilakukeun ku pengacara cerai pikeun anjeun. Alami, sadaya léngkah munggaran bakal koordinasi sareng anjeun.

Dina praktékna, léngkah munggaran nyaéta sering ngirim serat ka pasangan anjeun kalayan aya bewara talak. Upami anjeunna parantos ngagaduhan pengacara perceraian, seratna ditujukeun ka pengacara na.

Dina surat ieu kami nunjukkeun yén anjeun hoyong cerai pasangan anjeun sareng yén anjeunna disarankan pikeun kéngingkeun pengacara, upami anjeunna henteu acan ngalakukeun éta. Upami pasangan anjeun parantos ngagaduhan pengacara sareng kami alamat seratna ka pengacara na, urang umumna bakal ngirim serat anu nyatakeun kahoyong anjeun ngeunaan, sapertos barudak, bumi, konténna, jst.

Pengacara pasangan anjeun teras tiasa ngaréspon serat ieu sareng nyatakeun kahoyong pasangan anjeun. Dina sababaraha kasus, rapat opat arah dijadwalkeun, dina waktos éta kami nyobian ngahontal perjanjian babarengan.

Upami teu mungkin pikeun ngahontal perjanjian sareng pasangan anjeun, kami ogé tiasa ngalebetkeun aplikasi cerai langsung ka pengadilan. Ku cara ieu, prosedur na dimimitian.

Partisipasi Wajib dina Undang-Undang Dana Pensiunan Industri 2000

Sanaos kanyataanna dunungan di Walanda henteu wajib nyusun pensiun (suplemén) pikeun padamelna, dina kaayaan anu tangtu aranjeunna masih kénéh wajib ngatur pensiun. Ieu kasus, contona, upami ilubiung dina skéma pensiun wajib pikeun dunungan ku dana pensiun pikeun industri. Kawajiban ieu timbul upami sarat wajib anu dilarapkeun ka séktor khusus: pedaran anu disahkeun ku menteri sektor anu partisipasi wajib dina dana pensiun sacara luas industri diterapkeun. Partisipasi Wajib dina Undang-Undang Dana Pensiunan Industri 2000 ngatur kamungkinan skéma mancén wajib pikeun sadaya padamel dina industri atanapi séktor khusus.

Upami partisipasi dina dana pensiun pikeun industri wajib, pangusaha anu aktip dina séktor anu aya hubunganana kedah ngadaptar sareng dana mancén industri-éta. Salajengna, dana nyungkeun inpormasi ngeunaan padamelan pikeun disayogikeun sareng dunungan nampi tagihan pikeun premi pensiun anu aranjeunna kedah mayar. Upami para dunungan henteu aya hubunganana sareng dana pensiun sadidinten, sanaos aya kawajiban pikeun ngalakukeunana, aranjeunna bakal dina posisi anu teu bahaya. Barina ogé, dina kasus éta aya kamungkinan yén mancén industri-lega tetep bakal mayar pamayaran premium lengkep salami taun retroaktif. Di Law & More urang ngartos yén ieu ngagaduhan akibat anu drastis pikeun pangusaha. Kusabab éta Law & Morespesialis siap ngabantosan anjeun pikeun nyingkahan karugian sapertos kitu.

Hukum mancénUndang-undang pensiunan

Inti hukum mancén nyaéta UU Pensiun. Undang-Undang Pensiun kalebet aturan anu:

  • Larang commutation tina hak mancén
  • Hak hibah ngeunaan transfer nilai dina acara suksesi dunungan;
  • Resep partisipasi pagawe ngeunaan kawijakan panyadia mancén;
  • Merlukeun kaahlian minimum ngeunaan kaahlian anggota dewan tina panyadia mancén;
  • Ngatur cara dana mancén kudu dibiayaan;
  • Resep kawajiban informasi minimum panyadia mancén.

Salah sahiji peraturan penting sanés dina Undang-Undang Pensiun perkawis kaayaan anu, upami disimpulkeun, perjanjian pensiun antara dunungan sareng padamel éta kedah patepung. Dina kontéks ieu, Pasal 23 Undang-Undang Pensiun nyatakeun yén perjanjian pensiun kedah ditempatkeun dina dana pensiun anu diakui atanapi perusahaan asuransi pensiun anu diaku. Upami dunungan henteu ngalakukeun ieu, atanapi sahenteuna henteu cekap, anjeunna ngagaduhan résiko tanggung jawab dunungan, anu tiasa digagas ku padamel ngalangkungan aturan umum hukum kontrak. Salaku tambahan, patuh kana panerapan sareng panerapan dina kontén hukum pensiun, sapertos anu parantos disebatkeun, diawasi ku DNB sareng AFM, sahingga palanggaran ogé ditampi ku tindakan sanés.

At Law & More urang ngartos yén ngeunaan hukum pensiunan, henteu ngan ukur hukum sareng peraturan anu béda, tapi ogé kapentingan anu béda sareng hubungan hukum anu rumit. Kusabab éta Law & More ngagunakeun pendekatan pribadi. Spesialis ahli kami dina hukum hukum pensiun neuleumkeun dirina dina kasus anjeun sareng tiasa ditaksir kaayaan anjeun sareng kamungkinan babarengan sareng anjeun. Dumasar kana analisis ieu, Law & More tiasa mamatahan anjeun ngeunaan léngkah-léngkah anu leres. Salajengna, spesialis kami ngaraos bahagia pikeun masihan anjeun nasihat sareng bantosan salami prosedur hukum anu mungkin. Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan jasa kami atanapi hukum mancén? Teras kontak Law & More.

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - [email dijaga]
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Tambih Deui - [email dijaga]

Setélan jeung Kaayaan Pamakéan
Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun nalika nganggo halaman wéb kami. Upami anjeun nganggo Layanan kami ngalangkungan browser anjeun tiasa ngawatesan, meungpeuk atanapi mupus cookies ngalangkungan setélan browser wéb anjeun. Kami ogé nganggo eusi sareng skrip ti pihak katilu anu tiasa nganggo téknologi pelacak. Anjeun tiasa sacara selektif masihan idin anjeun di handap pikeun ngijinkeun embeds pihak katilu sapertos kitu. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies anu kami anggo, data anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami ngolahna, mangga parios kami kabijakan privasi
Law & More B.V.