BUTUH PHARMA & PENGACARA ELMU KAHIRUPAN?
ASKU UNTUK PENTING

UNDANG-UNDANG KITA BATANG ANTARA KHUSUS DI DUTCH LAW

Dipariksa Jelas.

Dipariksa Pribadi jeung gampang diakses.

Dipariksa kapentingan anjeun munggaran.

Gampang diaksés

Gampang diaksés

Law & More sayogi Senén dugi ka Jumaah ti tabuh 08:00 dugi ka 22:00 sareng akhir minggu ti 09:00 dugi ka 17:00

Komunikasi anu saé sareng gancang

Komunikasi anu saé sareng gancang

Pengacara kami ngadangukeun kasus anjeun sareng ngadamel rencana aksi anu pas
Pendekatan pribadi

Pendekatan pribadi

Cara padamelan urang mastikeun 100% tina nasabah kami nyarankeun sareng kami dipeunteun rata-rata 9.4

Pangacara Farmasi & Élmu Kahirupan

Law & More nyaeta dina nyebarkeun pangalaman anu lega dina masihan nasihat dina widang pharma, élmu kahirupan sareng kasehatan. Usaha anu operasi dina séktor ngembang ieu aktip kedah ngurus sagala jinis masalah hukum anu sesah. Upami anjeun ngaluncurkeun produk énggal anjeun badé ngajagi produk éta, tapi naha anjeun tiasa kéngingkeun patén dina produk khusus anjeun? Atanapi aya pelanggaran patén anjeun? Kami tiasa ngabantosan anjeun ngaliwatan masihan naséhat légal ngeunaan masalah ieu sareng kami bakal ngajalajah nalika diperyogikeun.

Pilihan suasana ngeunaan anu mana urang tiasa ngabantosan anjeun:

  • Rundingan ngeunaan perjanjian ngeunaan survey, évolusi sareng distribusi farmasi, produk médis jeung saniter;
  • Hak inteléktual;
  • Tanggung jawab produk.
Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

MITRA / ADVOCATE

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam

Pengacara perusahaan

"Law & More ahli hukum
aub tur bisa empathize
kalayan masalah klien"

Teuing mental

Kami resep pamikiran kreatif sareng katingal saluareun aspék hukum kaayaan. Éta sadayana perkawis kana inti masalah sareng ngarobih kana masalah anu ditangtukeun. Kusabab mental urang euweuh omong kosong sareng pangalaman pangalaman klien kami tiasa ngandelkeun dukungan pribadi sareng efisien.

Naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan kami

Ahli hukum Farmasi & Élmu Kahirupan kami siap ngabantosan anjeun:

kantor Law & More

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku firma hukum di Eindhoven jeung Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:
Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More