Nalika anjeun ngandelkeun tegas hukum kami sareng perwakilan kapentingan anjeun, urang bakal ngintunkeun ieu dina perjanjian jangji. Perjangjian ieu ngajelaskeun istilah sareng kaayaan anu kami parantos dibahas sareng anjeun. Hal ieu aya hubunganana sareng padamelan anu bakal urang laksanakeun pikeun anjeun, biaya kami, biaya reimbursement tina biaya sareng aplikasi istilah umum sareng kaayaan kami. Dina palaksanaan perjanjian panerapan, peraturan anu berlaku, kalebet aturan Asosiasi Bar Walanda, dipertimbangkeun.

Perkara praktisPerkara praktis

Tugasna

Nalika anjeun ngandelkeun tegas hukum kami sareng perwakilan kapentingan anjeun, urang bakal ngintunkeun ieu dina perjanjian jangji. Perjangjian ieu ngajelaskeun istilah sareng kaayaan anu kami parantos dibahas sareng anjeun. Hal ieu aya hubunganana sareng padamelan anu bakal urang laksanakeun pikeun anjeun, biaya kami, biaya reimbursement tina biaya sareng aplikasi istilah umum sareng kaayaan kami. Dina palaksanaan perjanjian panerapan, peraturan anu berlaku, kalebet aturan Asosiasi Bar Walanda, dipertimbangkeun. Tugas anjeun bakal dilaksanakeun ku pengacara anu anjeun ngahubungi, dina pamahaman yén pengacara ieu ngagaduhan bagian-bagian tina karyana anu dilaksanakeun dina tugasna sareng pangawasan ku salah saurang ahli hukum anu séjén, pituah atanapi penaséhat. Dina ngalakukeun kitu, pengacara bakal nindakkeun cara anu tiasa diharepkeun saurang pengacara anu kompeten sareng nalar. Salila prosés ieu, pengacara anjeun bakal tetep terang anjeun ngeunaan kamajuan, kamajuan, sareng parobahan dina kasus anjeun. Kacuali anu henteu disatujuan, kami bakal, dugi ka sadayana, masihan koresponden anu dikirimkeun ka anjeun dina bentuk draf, kalayan nyuhunkeun kéngingkeun informasi ka urang naha anjeun satuju sareng eusina.

Anjeun bébas pikeun nolak kontrak ngerjakeun sacara awal. Kami bakal dikirim anjeun deklarasi ahir dumasar kana jam-jam anu dianggo. Upami biaya dibereskeun parantos disatujuan sareng karya parantos ngamimitian, bayaran dibereskeun atanapi bagian tina éta, hanjakalna moal dibalikeun deui.

finances

finances

Éta gumantung kana ngerjakeun kumaha perkawis keuangan anu bakal dilakukeun. Law & More parantos siap pikeun estimasi atanapi nunjukkeun biaya pakait sareng ngerjakeun sateuacanna. Ieu sakapeung tiasa nyababkeun persetujuan fee tetep. Urang nyandak posisi kauangan klien urang kana akun sareng sok daék mikir sareng klien kami. Biaya jasa sah urang anu jangka panjang sareng dumasar kana laju sajam anu dieusian périodik. Urang tiasa nyauran pamayaran sateuacanna di mimiti damel. Ieu kanggo nutupan biaya awal. Pembayaran sateuacanna ieu bakal diangkat engké. Upami jumlah jam kerja kirang ti jumlah pembayaran sateuacanna, bagian anu henteu kapake pembayaran sateuacanna bakal dibalikeun deui. Anjeun bakal salawasna nampi spésifikasi jelas ngeunaan jam-jam anu digentos sareng padamelan anu dilaksanakeun. Anjeun sok tiasa naros ka pengacara pikeun panjelasan. Biaya jam anu disatujuan dijelaskeun dina konfirmasi tugas. Kacuali henteu disatujuan, jumlah anu disebatkeun ekslusif PPN. Anjeun ogé tiasa mayar biaya sapertos waragad pendaptaran pangadilan, biaya bailiff, petikan, perjalanan sareng akomodasi biaya sareng biaya pengiriman. Biayaan anu disebut kaluar-kantong ieu bakal dicaskeun ka anjeun nyalira. Dina kasus anu salami sataun, laju disatujuan tiasa disaluyukeun unggal taun ku persentase indeksasi.

Kami hoyong naros anjeun mayar tagihan hukum pengacara anjeun dina 14 dinten tina tanggal invoice. Upami pamayaran teu dilakukeun dina waktosna, urang berhak (samentawis) ngagantungkeun hasil éta. Upami anjeun teu tiasa mayar invoice dina jangka waktu anu ditangtukeun, punten wartosan kami. Upami aya alesan anu cekap pikeun ieu, pangaturan langkung tiasa dilakukeun dumasar kawijaksanaan pengacara. Ieu bakal kacatet di seratan.

Law & More teu dikaitkeun sareng Badan Bantuan Hukum. Kusabab éta Law & More henteu nawiskeun bantosan hukum anu disubsidi. Upami anjeun hoyong nampi bantosan légal anu disubsidi ("tambahan"), kami nyarankeun yén anjeun ngahubungi firma hukum anu sanés.

Kewajiban Idéntifikasi

Dina fungsina kami salaku firma hukum sareng konsultasi pajak dumasar kana Belanda, urang wajib matuh Walanda sareng Eropa sareng panerbangan anti-artos sareng panipuan (WWFT), anu meryogikeun kami kawajibkeun kéngingkeun bukti jelas jati diri klien kami. sateuacan urang tiasa nyayogikeun jasa sareng ngamimitian hubungan kontrak. Ku sabab kitu, ekstrak ti Kamar Perdagangan sareng / atanapi pamastian salinan atanapi buktos anu idéntitas valid tiasa dipénta dina kontéks ieu. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan ieu Kawajiban KYC.

Sarat jeung Kaayaan umum

Istilah sareng syarat umum kami kanggo jasa kami. Istilah sareng kodeu umum ieu bakal dikirim ka anjeun babarengan sareng perjanjian jangji. Anjeun tiasa ogé mendakan aranjeunna di Kaayaan umum.

Prosedur pikeun Keluhan

Urang némpélkeun pentingna hébat kana kapuasan klien urang. Firma kami bakal ngalakukeun sagalana dina kakuatan -na pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna. Naha anjeun tetep henteu resep sareng aspék tinangtu kana jasa kami, kami nyuhunkeun anjeun terang pas mungkin sareng ngabahas éta kalayan pengacara. Dina konsultasi sareng anjeun, urang bakal nyobian mendakan solusi pikeun masalah anu parantos timbul. Kami bakal salawasna mastikeun solusi ieu pikeun anjeun dina tulisan. Bisi teu mungkin sumping ka solusi babarengan, kantor kami ogé ngagaduhan prosedur keluhan kantor. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan prosedur ieu di Tatacara Keluhan Kantor.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Rakan / Mitra

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Ngabela

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-hukum

Yara-Knoops-poto-500-567

Yara Knoops

pituah légal

Naha rék terang naon Law & More tiasa ngalakukeun pikeun anjeun salaku tegas hukum di Eindhoven sareng Amsterdam?
Teras hubungi kami ku telepon +31 40 369 06 80 atanapi kirimkeun e-mail ka:

Bapa. Tom Meevis, ngabela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Bapa. Maxim Hodak, pangacara di & Langkung - maxim.hodak@lawandmore.nl